+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Gázszerelő, gázszerelés, gázkészülék szerelés

Mi vagyunk azok, akik a régi, de megbízható gázkészülékek, és a legmodernebb, számítógéppel vezérelhető eszközök javításában, szerelésében, cseréjében, karbantartásában egyaránt segíteni tudnak Neked!

Hívj minket, és szükség esetén akár 1 órán belül is kiérkezünk hozzád Budapest és Pest megye területén!

A gázkészülék szerelés nem csak az otthonod melegéről, de biztonságáról is szól: mindenképp fordulj profi szakemberekhez, ha segítségre van szükséged.

Keresd gázszerelő, gázkészülék szerelő kollégáinkat!

Gázszerelő >>>

Bármilyen típusú gázszerelési feladatról van szó, a gázhálózattól kezdve a különböző gázkészülékekkel kapcsolatos szerelésekig, keresd szakembereinket bizalommal!

Gázkészülék szerelő >>>

Legyen szó kazánról, gáztűzhelyről, bojlerről, átfolyós vízmelegítőről, bármilyen gázkészülék javítását, karbantartását, telepítését bátran rábízhatod tapasztalt szerelőinkre.

Gázkészülék javítás >>>

Elromlott a gázkazán vagy a tűzhely? Ilyen esetben nem várhatunk a javítással! A szerelést, karbantartást pedig csakis szakemberre szabad bízni, cikkünkből megtudod, miért!

Gázbojler szerelő >>>

Nem melegíti a vizet a bojler megfelelően? Karbantartásra, szerelésre, esetleg egy teljesen új gázbojlerre van szükség? Keress minket elérhetőségeinken, és megoldjuk a problémát!

Gázbojler beszerelés >>>

Tudtad, hogy a gázbojlerek beszereléséhez szigorú előírásokat kell betartani? Mik ezek, és miért fontosak? Akár most tervezel gázbojlert venni, akár már rendelkezel vele, ez a cikk egyformán jól jöhet!

Gázbojler javítás >>>

Nem törvényszerű, hogy mindenkinek ismernie kell az otthoni berendezéseit, viszont ahhoz, hogy a megfelelő szakembereinket küldjük ki hozzád a megfelelő eszközökkel, nem csak a hibát kell pontosan felmérnünk a telefonos beszélgetés során, hanem azt is, hogy milyen eszközről beszélünk.

Gázbojler szerviz >>>

Kellemetlen érzés, ha hazaérve azt tapasztalod, hogy nincs melegvíz, igaz? Az ilyen gond mindig azonnali megoldást igényel, méghozzá csakis szakképzett szerelőktől.

Bojler szerelés, javítás >>>

Nincs meleg víz a házban? Ha a gázbojlerben van a hiba, akkor azt minél hamarabb javítani kell! Hívd szakembereinket már most!

Átfolyós gáz vízmelegítő szerviz >>>

Nincs szükség tartályra, és nincs olyan, hogy „elfogyott a meleg víz”. Egy átfolyós gáz vízmelegítő akkor dolgozik, amikor Neked a legnagyobb szükséged van rá.

Átfolyós gáz vízmelegítő szerelő >>>

Nehezen működik az átfolyós gáz vízmelegítőd? Netán egyáltalán be sem kapcsol? Ennek több oka is lehet. Gyors és szakképzett segítségért bátran keress meg minket!

Gázkazán szerelő >>>

Nem indul be a kazán? Vagy csak a rendszeres ellenőrzéshez, karbantartáshoz keresel szakembert? Tudd le ezt a feladatot gyorsan és egyszerűen: hívd gázkazán szerelőinket most!

Gázkazán javítás >>>

A gázkazán egy nagyon elterjedt eszköz a háztartásokban, így sokan érzik úgy, hogy elég jól ismerik ahhoz, hogy hiba esetén megbütyköljék. Ezek a házi javítások ritkán vezetnek jóra, sőt, több kárt okozhatnak, mint amennyit használnak!

Kazán csere >>>

A jogszabályi előírásoknak megfelelő, kiváló minőségű kazánok beszerzésében, szerelésében nyújtunk segítséget ügyfeleinknek, a legnagyobb hatékonyságot biztosítva.

Kazán szerelés >>>

Nem kell feltétlenül cserélni a kazánt, ha nem működik: ha javítható, akkor szerelőink mindent megtesznek azért, hogy a régi kazánod ugyanolyan jól dolgozzon, mint azelőtt.

Kombi kazán >>>

Meleg víz és fűtés egyetlen készüléken keresztül? Az utóbbi időben a kombi kazánok technológiája nagyon kiforrottá vált, mi pedig mindent megteszünk, hogy problémamentesen működjenek számodra!

Kombi kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

Egy kombi kazán nagyon hasznos berendezés, egyszerre képes az otthonodat felfűteni és a melegvizet előállítani számodra. De a szerelését, bekötését jobb, ha szakemberre bízod!

Kondenzációs kazán >>>

A legnagyobb hatásfokon működő, a kazánok fejlődéstörténetének (jelenlegi) csúcsát jelentő kondenzációs kazánok beszerelésében, javításában, cseréjében is segítséget tudunk nyújtani Neked!

Kondenzációs kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

Ha kondenzációs kazánod beszerelésére, bekötésére, esetleg szerelésére és javítására lenne szükséged, minket bátran hívhatsz a nap 24 órájában! Segítünk, amiben csak tudunk!

Kondenzációs kazán szerviz >>>

Egy kondenzációs kazán meghibásodása nem csak a fűtés szempontjából okozhat problémát, de akár életveszélyes is lehet. Ne bízd a szervizelését a véletlenre – bízd ránk!

Turbó kazán >>>

A turbóval felszerelt kazánok biztonságosabbak, hiszen az égéstérben keletkezett szénmonoxidot a kéményen keresztül kijuttatják, hogy a mérgezés veszélyét a minimumra csökkentsék.

Turbó kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A modern, ún. turbó kazánok sokkal biztonságosabbak régi társaiknál, ám szerelésük, bekötésük mindenképpen szakembert igényel. Cikkünkből megtudhatod, pontosan miért!

Konvektor szerelés >>>

Olcsó, gyorsan telepíthető, és rövid idő alatt képes meleget teremteni a helyiségben: ezek a gázkonvektorok legnagyobb előnyei. Ismerj meg róluk és szerelésükről többet oldalunkon!

Gázkonvektor szerelő >>>

Új konvektort szereltetnél valamelyik helyiségbe? Vagy a meglévő szorul javításra, szerelésre? Bízd ránk bátran a feladatot: várjuk hívásodat!

Gázkonvektor javítás >>>

Bár még ma is sok ezer gázkonvektor üzemel az országban, az egykor nagyon is népszerű készülékeket egyre több háztartásban cserélik le az eggyel modernebb megoldást képviselő központi fűtésre.

Gázkonvektor szerviz>>>

Egy gázkonvektor meghibásodása nagy problémákat tud okozni otthonod fűtését illetően. Ha profi gázkonvektor szervizt keresel, akkor jó helyen jársz – várjuk hívásod!

Gáztűzhely szerelő >>>

Nem működik a gáztűzhelyed? Szakemberre van szükség az új gép bekötéséhez? Hívj minket telefonon, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást oldalunkon!

Hívd tapasztalt fűtésszerelőinket!

Fűtésszerelő >>>

Nem melegszik a radiátor, nem működik a padló-, fal- vagy mennyezetfűtés? Fűtésszerelő csapatunk gyorsan megállapítja a hiba okát, és javítja is Neked, hogy ne kelljen fáznia a családnak!

Cirkó szerelő >>>

A teljes cirkulációs elven működő fűtésrendszer szerelése, karbantartása kapcsán számíthatsz szakképzett fűtésszerelő kollégáinkra.

Radiátor szerelő >>>

Hideg a radiátor, pedig a kazán működik? Fűtésszerelő kollégánk már várja hívásodat, hogy miután röviden elmondtad neki a problémát, el is indulhasson hozzád a megoldással.

Termosztát szerelő >>>

Mindig ideális hőmérsékletet szeretnél otthonodban? A megfelelő termosztáttal hatékonyabbá teheted a fűtésedet! Látogass el ezzel foglalkozó oldalunkra!

Csőtörés >>>

A fűtésrendszer működését akadályozza egy csőtörés? Műszeres beméréssel 50 cm-es pontossággal meg tudjuk állapítani a hiba helyét, hogy a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb legyen a javítás.

Gázkészülékek, amikkel a legtöbbet foglalkozunk:

Ariston kazán >>>

Rendszeres és szakszerű karbantartás mellett az Ariston gázkazánok megbízhatóan és hosszú távon működnek. Bármilyen szerelésre, szervizre van szükséged velük kapcsolatban, hívj minket!

Ariston kazán javítás >>>

Ariston kazánod van? Remekül választottál! Ha odafigyelsz a készülékekre, sokáig fog Téged szolgálni. Cikkünkből megtudhatod, hogy mire figyelj oda a karbantartásnál!

Ariston szerviz >>>

Az Ariston egy sokak által ismert, és nem véletlenül ilyen népszerű márka a gázkészülékekben. Ha a tiéd szervizre szorulna Budapesten vagy Pest megyében, hívj minket!

Baxi kazán javítás >>>

Ugye Te is csak a Baxi márkára specializálódott szakemberre bízod a kazánszerelést? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, miért elengedhetetlen a jó szakember kiválasztása!

Baxi kazán >>>

Könnyen beszerezhető alkatrészeinek köszönhetően a Baxi kazánok a határozottan jól javítható készülékek kategóriájába esnek. Tudj meg róluk többet oldalunkon!

Baxi kazán szerviz >>>

A Baxi Európa egyik legelterjedtebb kazángyártója, és a népszerűsége nem véletlen. Ez azonban nem jelenti azt, hogy néha ne szorulnának szervizre a készülékei! Tudj meg többet!

Baxi kazán szerelő, beszerelés, bekötés >>>

A Baxi egy vezető kazángyártó cég, amelynek prémium gázkazánjai sokak otthonában megtalálhatók. De mit tegyünk, ha meghibásodik? Cikkünkben erre nyújtunk megoldást!

Biasi Turbo >>>

Egy turbóval felszerelt kazán biztonságosabb társainál, viszont a plusz alkatrészek miatt nagyobb odafigyelést is igényel. Biasi Turbo karbantartáshoz, szereléshez bátran kérd segítségünket!

Biasi Turbo kazán javítás >>>

A Biasi egy igen népszerű márka, turbó kazánjaik pedig tényleg a legmagasabb fokú biztonságot nyújtják. Javításukhoz, karbantartásukhoz nyugodtan fordulhatsz hozzánk!

Biasi kazán szerviz >>>

A Biasi egy piacvezető kazángyártó cég, prémium minőségű berendezésekkel. De mit tehetsz, ha mégis meghibásodik Biasi kazánod? Ha szervizre van szükséged, keress minket!

Bosch kazán >>>

Hosszú szervizintervallum jellemzi a Bosch kazánokat, ami azt jelenti, hogy viszonylag ritkán kell őket javítani, szerelni. Ha valami mégsem működik, vagy szakértőkre bíznád a karbantartást, hívj minket!

Bosch kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A Bosch az egyik legjobb, legmegbízhatóbb név a kazánok területén. Azonban ezekben a készülékekben is keletkezhet hiba, így szerelésükhöz, bekötésükhöz keress minket bátran!

Bosch gázkazán szerviz  >>>

A Bosch-t senkinek sem kell bemutatni, és gázkazánjaik se véletlenül ilyen népszerűek. Ám előfordul, hogy szervizre szorulnak, ilyenkor pedig a legjobb, ha minket hívsz!

Buderus kazán >>>

Gázkészülék szerelőink felső kategóriás, Buderus kazánok javítását, szervizelését, szerelését és karbantartását is vállalják. Ha a legjobb minőségben hiszel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Buderus kazán szervíz >>>

A Buderus kazánok a gázkészülékek csúcsát képviselik, ám ez nem jelenti azt, hogy ne szorulnának néha szervizre. ilyenkor hívj minket bizalommal, és házhoz jön a segítség!

Buderus kazán szerelő >>>

Gázkészülék szerelőink felső kategóriás, Buderus kazánok javítását, szervizelését, szerelését és karbantartását is vállalják. Ha a legjobb minőségben hiszel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

D-ÉG >>>

Bár a D-ÉG gázkészülékek, kazánok gyártása már megszűnt, a készülékek még évtizedek múltán is képesek megbízhatóan működni. Hívj minket, ha ezzel kapcsolatban van szükséget segítségre.

D-ÉG készülék szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A D-ÉG készülékek nagyon sokáig jelentették a magyar gázkészülék-ipar gerincét. Mára azonban elavulttá, csereéretté váltak. Ha lecserélnéd D-ÉG kazánodat, keress minket bátran!

FÉG >>>

Kazánok, vízmelegítők, kombinált készülékek… a FÉG gyárakban készült termékek kifejezetten megbízhatóan működnek, és jól reagálnak a felújításra is.

FÉG készülék szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A FÉG egy igazán legendás gázkészülék-gyártó, sok termékük még a mai napig is működik. De mi a helyzet, ha meghibásodik? Javítható még? Ha érdekel, olvass tovább!

FÉG gázbojler >>>

A FÉG mindenki számára jól ismert név a gázkészülékek terén, és jó pár háztartásban üzemel még mindig ilyen gázbojler. Ha a Tiédet ellenőrizni, javítani kellene, csak hívj minket! 

Ferroli szerviz >>>

A Ferroli egy igen népszerű gyártó, számos országban használatosak készülékeik. Ha a Tiéd netán szervizre szorulna, nem kell aggódnod, csak hívj minket, és mi házhoz megyünk!

Hajdu kazán >>>

A manapság újra virágkorukat élő Hajdu kazánok beszerelését, javítását, karbantartását is érdemes profikra bízni.

Hajdu kazán szerviz >>>

A Hajdu kazánok minőségiek és megbízhatóak, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne szorulnának néha szervizre. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy minket hívsz!

Immergas >>>

Megfelelő karbantartás mellett az Immergas gázkészülékek megbízhatóan, problémamentesen működnek hosszú időn keresztül. Tudj meg róluk többet oldalunkon!

Immergas kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

Új Immergas kazánt kell beköttetned? Esetleg a hideg éjszaka közepén hibát jelez a készüléked? Ha Immergas kazán szerelőre van szükséged, válassz a professzionális szolgáltatást!

Immergas szerviz >>>

Az Immergas egy igen elterjedt, megbízható olasz márka, sokan választják – talán épp’ Te is. Ám ha szervizre van szüksége készülékednek, akkor tudd: ránk számíthatsz benne!

Junkers >>>

A német minőség: ez teszi népszerűvé a Junkers készülékeit. Nagy alkatrész ellátottságának köszönhetően a legújabb, legmodernebb Junkers készülékek javítását is örömmel vállaljuk!

Junkers kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A gázkazánok nem épp olyan eszközök, amiket akárkire rábízunk, pláne akkor, ha speciális készülékről van szó. Mutatjuk, mik a lehetőségek Junkers kazán szerelésére!

Junkers szerviz >>>

A Junkers egy kisebb, de jól ismert márka a gázkazánok között. Ha Neked is ilyened van, és szervizre szorul, Budapestről vagy Pest megyéből a nap bármely szakában hívhatsz!

Mika kazán >>>

Gázkonvektorok helyére tökéletesen beszerelhető, praktikus, kis méretű kazánok a Mika termékei, amik engedélyeztetése sem olyan hosszadalmas, mint egy hagyományos kazáné.

Saunier Duval >>>

Jól javítható, jó alkatrész ellátottsággal rendelkező gépek, amik megbízhatóan működnek hosszú időn keresztül. Keress minket, ha Saunier Duval készülékkel kapcsolatban van szükséged segítségre!

Saunier Duval kazán javítás, csere, karbantartás >>>

A Saunier Duval kazánjai okkal ilyen népszerűek, egy évszázada biztosítják a meleget számtalan lakásban. Ha szakszerű javításra, karbantartásra, cserére van szükséged, hívj!

Saunier Duval szerviz >>>

A Saunier Duval gázkészülékei méltán váltak nemzetközileg is népszerűvé, bár a szerviz ezek esetében sem nélkülözhető. Ha szükséged lenne rá, csak keress minket és segítünk!

Stiebel Eltron

Bár termékeit már nem gyártják, alkatrész ellátottságuk még mindig kifejezetten jó, emiatt pedig könnyen is javíthatóak a Stiebel Eltron gépei.

Vaillant kazán >>>

Megbízható, jó alkatrész ellátottsággal rendelkező, egyszerűen javítható készülékek: ezek a tulajdonságok teszik a Vaillant termékeit népszerűvé az emberek körében.

Vaillant kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A német Vaillant már az 1800-as évek második felétől fogva hozza a jobbnál jobb újításokat a fűtés és melegvíz-előállítás terén. Ha épp Vaillant kazánodhoz keresel szerelőt, olvass tovább!

Vaillant szervíz >>>

A Vaillant nem véletlenül ennyire népszerű márka, hiszen híresen jó és megbízható. Ám időről időre szükségessé válik a szerviz, ilyenkor pedig a legjobb, ha minket hívsz!

Westen kazán >>>

Jó minőségű, megbízható kazánok, amik az otthon melegét problémamentesen biztosítják. Kazán szerelőinkre bátran számíthatsz Western kazánok szerelése, karbantartása kapcsán.

Westen kazán szerviz >>>

Hogyha szeretnéd, hogy a jól bevált Westen kazánod még sokáig biztosítsa otthonodban a fűtést és a melegvizet, akkor a megfelelő helyről hívj szakembert a karbantartáshoz, szervizeléshez!

Wolf kazán >>>

Ipari és háztartási méretekben egyaránt készülnek Wolf kazánok, és a minőség mindkét esetben azonos. Tapasztalt szerelőink a legmodernebb Wolf készülékek javítását is vállalják számodra!

Wolf kazán szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A Wolf kazánok abszolút a prémium kategóriába tartoznak, ezért sok szakember tart is tőlük. Ránk azonban minden esetben számíthatsz Budapesten és egész Pest megyében is!

Wolf kazán szerviz >>>

A Wolf kazánok igazán prémium minőségűek, legyen szó akár lakossági, akár ipari felhasználásról. Viszont néha szervizre is szükségük van, ilyenkor pedig hívj minket bátran!

Ezekből a budapesti kerületekből és Pest megyei településekből hívják gázszerelőinket a leggyakrabban:

Gázszerelő 1. kerület >>>

A gázszerelés kényes és veszélyes munka, minden esetben jobb szakemberre bízni. Hívj hát minket az 1. kerületből is, hogy biztosan jó kezekben legyen az otthonod!

Gázszerelő 3. kerület >>>

A gázszerelést minden esetben profira kell bízni. Ha 3. kerületi otthonodba gázszerelő szakembert keresel, jó helyen jársz! Keress minket bármikor, és házhoz megyünk!

Gázszerelő 4. kerület >>>

A különböző gázszerelési feladatokat semmiképp sem szabad amatőrre bízni! Ha a 4. kerületben sürgősen hozzáértő gázszerelőre van szükséged, minket bármikor hívhatsz!

Gázszerelő 5. kerület >>>

A gázszerelést jobb, ha profikra bízod. Minket bármikor hívhatsz Budapest 5. kerületéből is, és szakképzett gázszerelőink házhoz mennek a problémád megoldásával!

Gázszerelő 6. kerület >>>

Gázszerelőre lenne szükséged a 6. kerületben, minél hamarabb? Ne aggódj, a segítség egy telefonhívásnyira van! Keress minket bármikor, vagy kérj visszahívást oldalunkon!

Gázszerelő 7. kerület >>>

A gázszerelő munkája nem játék, minden esetben profira kell bízni. Éppen ezért jársz jól, ha a 7. kerületből is minket keresel! Hívj, vagy kérj visszahívást bármikor!

Gázszerelő 8. kerület >>>

Vészhelyzet állt elő, és minél gyorsabban gázszerelőre van szükséged a 8. kerületbe? Gond egy szál se, keress minket bármikor, vagy kérj visszahívást, és mi segítünk!

Gázszerelő 9. kerület >>>

Ha gázról van szó, minden esetben bízd profira a dolgot. Hívj minket, ha gázszerelő szakemberre van szükséged a 9. kerületben, vagy bárhol Budapesten és Pest megyében!

Gázszerelő 10. kerület >>>

Ha a gázzal van valami probléma, értelemszerűen mielőbb szükség van egy képzett gázszerelőre a 10. kerületben is. Ez esetben keress minket bátran, vagy kérj visszahívást!

Gázszerelő Budapest 11. kerület >>>

Neked is szükséged lenne egy megbízható és tapasztalt gázszerelőre? Szeretnél egy biztos szolgáltatást, akire sürgős esetben is számíthatsz Budapesten a 11. kerületben? Van megoldás!

Gázszerelő 12. kerület >>>

Ha gázszerelésről van szó, feltétlenül fordulj szakemberhez, semmiképp se állj neki magad! Hívj minket a 12. kerületből is, vagy az adatlap kitöltésével kérj visszahívást!

Gázszerelő 13. kerület >>>

A gázszerelők manapság nagyon el vannak havazva. A gázzal kapcsolatos problémákat viszont nem szabad halogatni, mert ez tragédiához is vezethet! Szerencsére van megoldás!

Gázszerelő XIV. kerület >>>

Nem érdemes kísérletezni, inkább bízd a gázszerelést profikra a XIV. kerületben is! Hívj minket a nap 24 órájában Budapestről vagy Pest megyéből, és házhoz jön a megoldás!

Gázszerelő XV. kerület >>>

Gázvezetékkel, gázkészülékkel kapcsolatos problémák merültek fel Nálad a XV. kerületben? Sürgősen segítségre lenne szükséged? A mi szakértelmünkben megbízhatsz!

Gázszerelő 16. kerület >>>

Ha a gázzal van gond, az általában minél gyorsabb megoldást kíván. Éppen ezért keresd gázszerelőinket a 16. kerületből is, hogy mielőbb helyreálljon a világ rendje!

Gázszerelő 17. kerület >>>

Egy tapasztalt és felkészült gázszerelő csapatra a 17. kerületben is bármikor szükség lehet. Éppen ezért keress minket innen is bármelyik napon, vagy kérj visszahívást!

Gázszerelő XVIII. kerület >>>

Ha egyszer elromlik a gázkazán, akkor készülj fel rá, hogy mélyen a zsebedbe kell majd nyúlni. A cserélendő alkatrészek soha nem olcsók, ráadásul hosszadalmas folyamat is, mire újra üzembe helyezhetővé válik a készülék.

Gázszerelő 19. kerület >>>

Gázszerelő szakembereink a 19. kerületben is gyors és profi segítséget nyújtanak, legyen szó bármilyen gázzal kapcsolatos problémáról! Hívj minket, vagy kérj visszahívást!

Gázszerelő XX. kerület >>>

Nem működik a gáztűzhely? Probléma van a meleg vízzel és a fűtéssel? Nem mindegy, hogy hogyan és ki kezeli a problémát! Bízd a gázszerelést tapasztalt és megbízható szakembereinkre!

Gázszerelő 21. kerület >>>

A gázszerelést jobb kivétel nélkül minden esetben hozzáértő profival végeztetni. Ez alól a 21. kerület sem kivétel, éppen ezért hívj minket bátran, ha segítségre szorulnál!

Gázszerelő 22. kerület >>>

A gázszerelés nem egyszerű feladat, így jobban teszed, ha inkább egy profira bízod! Ha a 22. kerületben laksz, és mielőbb gázszerelőre van szükséged, hívj minket bármikor.

Gázszerelő 23. kerület >>>

Gázszerelőre van szükséged, például gázvezeték javítása, átalakítása, vagy éppen egy gázkészülék bekötése miatt? A 23. kerületből is bátran kereshetsz minket bármikor!

Gázszerelő Cegléd >>>

Ha nem működik megfelelően a gázkazánod vagy bármely egyéb gázkészüléked, gázszivárgást észlelsz, az nem csak kellemetlen, de veszélyes is. Hívj minket, ha Cegléden keresel gázszerelőt!

Gázszerelő Vác >>>

A gázkészülékek amilyen megbízhatóak, olyan veszélyesek is tudnak lenni. Ha kell egy szakképzett gázszerelő Vácott, vagy bárhol máshol Pest megyében, ránk számíthatsz!

Gázszerelő Veresegyház >>>

A gázszerelést semmiképpen sem szabad félvállról venni, hiszen számos veszélyt rejt magában! Ha gázszerelőre van szükséged Veresegyházon, minket teljes bizalommal hívhatsz!

Gázszerelő Érd >>>

Gázszerelésre nem csak Érden, de bárhol szükség lehet, hiszen az ilyesmit jobb, ha szakember végzi. Keress hát minket Budapestről is, vagy Pest megyéből bárhonnan!

Gázszerelő Szentendre >>>

A gázszerelést nem szabad félvállról venni, amatőrre bízni! Ha Szentendrére keresel képzett gázszerelőt, ráadásul minél előbb, akkor hívj minket bizalommal!

Gázszerelő Isaszeg >>>

A gázvezetékkel, gázkészülékekkel babrálni nem épp’ kockázatmentes, szaktudást és eszközöket igényel. Pont ezért, ha gázszerelő kellene Neked Isaszegen, csak hívj minket!

Gázszerelő Budaörs >>>

A gázszerelés komoly és felelősségteljes munka, nem érdemes amatőr kezekre bízni. Hívj hát minket Budaörsre is bármikor, és mi házhoz küldjük gázszerelő csapatunkat!

Gázszerelő Törökbálint >>>

A gázszerelést minden esetben szakértőre kell bízni, különben akár baj is lehet belőle! Törökbálinti otthonodba is bátran hívhatsz minket bármikor ilyen esetekben!

Gázszerelő Biatorbágy >>>

Számodra is gondot okoz egy megbízható gázszerelőt találni, aki Biatorbágyra is kiszáll? Szerencsére ez a probléma könnyedén orvosolható! Tudj meg róla többet!

Gázszerelő munkák, gázvezeték szerelése

Ha vezetékes gázról, gázszerelésről van szó, mindenki tudja, hogy nem érdemes kompromisszumokat kötni, és ennek meg is van az oka!

Mindamellett, hogy a szivárgó gáz mérgezést okozhat és fokozottan robbanásveszélyes, még igen költséges mulatság is, már ha a hiba a lakótéren kívül található.

Senki sem szeretné, hogy egy megrepedt cső vagy egy hanyagul rögzített csatlakozás miatt egyszer csak a levegőbe repüljön az egész lakása, nemde?

Mégis évről évre hallani olyan esetekről, ahol valaki felelőtlen volt, és a robbanás következtében még a szomszédos ingatlanokban is kár keletkezett, nem csak az okozóéban.

A gázszerelő felelőssége, hogy a földgázt továbbító csővezeték megbízható és biztonságos legyen, és az ő munkájából adódóan ne fordulhasson elő ilyesmi.

Természetesen a felhasználónak is felelőssége van a dologban, hiszen nem véletlenül magyarázzák el nekünk gyerekkorunkban, hogy a gázzal nem játszunk.

De milyen esetekben érdemes, sőt, kötelező gázszerelő segítségéért folyamodni?

Különbség gázszerelő és gázszerelő között

Mikor gázszerelésre terelődik a téma, sokan hajlamosak azt hinni, hogy szakember és szakember között nincs különbség, minden gázos ért mindegyik feladathoz.

Elviekben ez valahogy így is lenne, azonban az élet ritkán írja úgy a forgatókönyvet, ahogy mi szeretnénk, és bizony, előfordulhatnak eltérések.

Attól, hogy valakinek végzettsége van a gázszerelésről, még nem biztos, hogy egyaránt foglalkozni fog készülékekkel és vezetékekkel is.

A legtöbben specializálódnak attól függően, hogy milyen irányban éreznek szakmai elhivatottságot.

Érdemes tehát tájékozódni, hogy a vállalkozó, akit megkeresni készülsz, miként hirdeti magát!

Ha gázkészülék szerelőként, akkor őt a bojler, konvektor, kazán, tűzhely esetén érdemes felhívni, míg azok, akik magukra gázszerelőként hivatkoznak, rendszerint ők foglalkoznak vezetékrendszer építéssel, bekötéssel.

Ez nem egy kőbe vésett szabály, természetesen bárkiről kiderülhet, hogy akár mindkettővel foglalkozik, ez csak amolyan hagyomány-szerűség.

Gázszerelésnél fontos a precizitás!

Mivel már feszegettük, milyen veszélyeket rejt magában a földgáz, így ezekre nem térnénk ki újra, azonban a tanulság leszűrhető: a gázvezeték szerelését nem lehet félvállról venni!

Itt bizony kőkemény szakmai felkészültségre és alaposságra van szükség ahhoz, hogy a rendszer megfelelően működjön a kiépítés, vagy éppen javítás után.

Még egy eltávolított készülék helyén maradt csonkot sem mindegy, hogyan zárunk le, hiszen egy tűhegynyi rés is elég ahhoz, hogy a gáz megtalálja az útját.

Ráadásul a vízzel ellentétben ez láthatatlan, nem gyűlik össze tócsában a padlón.

Így tehát gázszerelésnek soha, de soha ne állj neki saját magad, megfelelő képzettség és szakmai felkészültség nélkül!

Ezt nem lehet YouTube videókból megtanulni, itt tényleg a saját és családod testi épsége forog kockán!

Esszenciális fontosságú a mérés, a tervezés, az előkészítés, a pontos vágás, a precíz toldás, de még a hegesztések minősége is mérvadó!

Továbbá egyáltalán nem mindegy, hogy a gázórára igazolhatóan szakember kötötte-e rá a rendszert, vagy sem.

Gázszerelő kellene extra gyorsan? Nálunk jó helyen jársz!

Akár gázkészülékek szereléséről, akár gázszerelésről van szó, hozzánk nyugodtan fordulhatsz, mindkettőben profik vagyunk!

Mint arról már szó volt, nem mindegy, milyen szakembert keresel meg, de ez alól mi vagyunk a kivétel!

Módosítani kellene a meglévő gázcsőrendszert, netán teljesen újat kiépíteni?

Bennünk, és a több évtizedre visszatekintő tapasztalatunkban maximálisan megbízhatsz!

Képzett, minősített szakembereink csak a hívásodra várnak, ha elérkezett a gázszerelés ideje.

Akkor is pörög a gázóra, ha éppen nem használsz semmit?

Netán módosítani kellene a csőrendszeren, vagy lezárni az egyik ágat?

Nekünk nem akadály!

Jussunk eszedbe, ha gázszerelőre van szükséged, és keress meg minket telefonon konzultációra és időpont egyeztetésre akár most azonnal!

Hívj minket, vagy kérj visszahívást most!

  • Sürgősen van szükség a gázszerelőre? 1 órán belül kiérkezünk hozzád!
  • Kérj visszaívást, ingyenes tanácsadásért!
  • Nincs kiszállási díj munkavégzés esetén!
  • Az elvégzett munkáról olyan számlát állítunk ki, amit a biztosítód is elfogad majd.

Kollégáink várják hívásodat!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók