+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Fűtésszerelő, fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében

Nem melegednek a fűtőtestek?

A padló-, fal- vagy mennyezetfűtéssel van probléma?

Hiába működik a gázkészülék tökéletesen, a lakásban mégis hideg van?

Ilyen esetekben minél hamarabb van szükséged egy tapasztalt, szakképzett fűtésszerelő segítségére!

Ne hagyd, hogy otthonod melege elvesszen – hívj minket, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást most, és szakértőink megoldják a fűtési rendszeredben keletkezett hibákat!

Fűtésszerelőre vagy gázkészülék szerelőre van szükséged?

A köznyelvben gyakorlatilag összemosódik ez a két fogalom, holott a valóságban két különálló szakterülettől beszélünk.

Bár nálunk mindkét terület szakembereit megtalálod, azért gyorsan vegyük át, mik itt a fő különbségek.

Amennyiben a hőtermelő berendezéssel, tehát pl. kazánnal van probléma, akkor gázkészülék szerelőre van szükséged.

Ha viszont a készülék működik, még sincs meleg az otthonodban, akkor a fűtéshálózatban lehet a hiba (pl. a csőhálózatban, vagy a radiátorokban): ebben az esetben fűtésszerelőt kell hívnod.

De nem csak javítás, hanem kiépítés, beszerelés esetén is számíthatsz segítségünkre – hívj minket bátran!

Fűtésszerelőink állnak rendelkezésedre!

Fűtésszerelő >>>

Évtizedes tapasztalat áll mögöttünk, úgyhogy bátran mondhatjuk, hogy a fűtésrendszeredet érintő szinte minden problémát meg tudnak oldani fűtésszerelő kollégáink számodra!

Cirkó szerelő >>>

Bármilyen cirkulációs elven működő fűtésrendszer kiépítésében, karbantartásában, javításában számíthatsz fűtésszerelő kollégáink segítségére!

Cirkó javítás >>>

A cirkó fűtés egyszerre kényelmes és praktikus, egyenletes meleget biztosít az egész lakásban. Ám ha meghibásodik, akkor mindenképpen érdemes azonnal szakembert hívni!

Központi fűtés szerelő >>>

Profi fűtésszerelőre van szükséged, aki a központi fűtés karbantartásában, szerelésében tud segíteni? Hívj minket most!

Központi fűtés javítás >>>

A központi fűtés nagyon kényelmes és előnyös megoldás, ám előfordulhatnak benne meghibásodások. Ilyenkor nem érdemes várni, hanem célszerű rögtön segítséget hívni!

Radiátor szerelő >>>

Rengeteg féle radiátor van, és nem mindegy, hogy milyen rendszerre melyiket próbáljuk kötni. Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket: hívd radiátor szerelőinket most!

Radiátor csere >>>

Reszketsz a hidegben, mert javítani kellene a radiátort? Bízd ránk! Szakértő kollégáink várják a hívásodat, ha radiátor csere, javítás, karbantartás szükséges!

Csőtörés >>>

A fűtés csőrendszerében lehet valamilyen hiba? A műszeres bemérésnek köszönhetően a lehető legnagyobb pontossággal határozzuk meg a probléma helyét, hogy a megoldás is gyors legyen!

Termosztát szerelő >>>

A megfelelő hőmérsékletet akarod az otthonod különböző helyiségeiben? Termosztát szerelésben, telepítésben is segítséget tudunk nyújtani Neked!

Termosztát javítás >>>

A termosztát nélkül lehetetlen szabályozni a fűtésünket, így nagyon nagy gondot okoz, ha meghibásodik. A szerelését csakis szakemberre szabad bízni!

Termosztát szerviz >>>

A termosztát szabályozza a fűtésünket, ezért elengedhetetlen a használata. Ha problémát vagy meghibásodást észlelünk, érdemes egy profi szakember segítségét kérni!

Panelba radiátor >>>

A panellakások ma is sokaknak adnak otthont, ám korszerűsítésre szorulhatnak. Ha radiátorokat, központi fűtést szeretnél a Tiédbe, keress minket bátran, nekünk nem akadály!

Központi fűtés szerviz >>>

Ha elromlik a központi fűtés az otthonodban, az mielőbbi szervizért kiált. Ne ess pánikba, keress minket bármikor, vagy az adatlap kitöltésével kérj tőlünk visszahívást!

Kérd gázkészülék szerelő kollégáink segítségét!

Gázszerelő >>>

Nem a fűtésrendszerrel, hanem a gázkészülékkel kapcsolatban van szükséged szakértők támogatására? Kiépítés, karbantartás, szerelés: hívj minket, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást most!

Gázkészülék szerelő >>>

Bojlerek, kazánok, konvektorok, tűzhelyek… Bármilyen gázkészülékről legyen is szó, a mi szakértelmünkre bátran támaszkodhatsz!

Bojler szerelés, javítás >>>

Nincs elég meleg víz? Már be sem akar indulni a készülék? Ragadj telefont, vagy kérj tőlünk visszahívást, bármilyen típusú bojlerről legyen is szó!

Gázbojler szerelő >>>

Nem működik a gázbojler? Ne hagyd, hogy a berendezéseid meleg víz nélkül maradjanak! Hívd tapasztalt gázbojler szerelőinket most!

Gázkazán szerelő >>>

Nem gyullad be a kazán? Valami nem működik rendesen? Bármilyen típusról is legyen szó, mi gyorsan megállapítjuk a hibát, megoldjuk, és teszünk róla, hogy a jövőben ne térhessen vissza!

Kazán csere >>>

Régi, elavult kazánok cseréjét vállaljuk modern, az Európai Unió irányelveinek megfelelő új készülékekre Budapesten és Pest megye területén.

Kazán szerelés >>>

Rövid időn belüli kiszállással, minden alkatrész birtokában vállaljuk kazánod javítását, szerelését. Hívd gázkészülék szerelő szakembereinket most!

Gázkonvektor szerelő >>>

Meghibásodott a gázkonvektor? Esetleg újat szeretnél venni és beszereltetni? Kérd gázkészülék szerelőink segítségét minél hamarabb telefonon, vagy oldalunkon keresztül!

SOS segítségre van szükséged?

Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Készülékek és márkák, amikkel a legtöbbet foglalkozunk:

Kombi kazán >>>

Fűtő- és vízmelegítő készülékek, ismertebb nevükön kombi kazánok szerelésében, karbantartásában is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Kondenzációs kazán >>>

A legmodernebb, legnagyobb hatékonysággal működő kazánokkal kapcsolatos minden feladatot vállalunk. Kérj tőlünk visszahívást, vagy hívj minket most!

Konvektor szerelés >>>

Hatékonyak, gyorsan dolgoznak, és rendszeres karbantartás, szervizelés mellett hosszú távon is számíthatunk rájuk. Hívj minket, ha konvektor szereléssel kapcsolatban van szükséged szakértőkre!

Átfolyós gáz vízmelegítő >>>

A meleg víz soha nem fogy el, amíg az átfolyós vízmelegítő készülék megfelelően működik. Ezek karbantartását, javítását is bízd ránk bátran!

Ariston kazán >>>

Nem egy Ariston kazán fordult már meg a kezeink között: szeretnéd, hogy a tiédet is mi szereljük be, vagy javítsuk, karbantartsuk? Akkor keress minket bátran!

Baxi kazán >>>

Minél ritkábban találkozunk egy kazán típussal, annál jobb, hiszen ez azt jelenti, hogy annál ritkábban hibásodik meg. Persze ehhez karbantartás is kell: hívj minket Baxi kazánoddal kapcsolatban!

Biasi Turbo >>>

Nem egyszerű alkatrészt találni hozzájuk, de partnereinknek köszönhetően számunkra a Biasi Turbo készülékek javítása sem jelent problémát!

D-ÉG >>>

Meghibásodott a D-ÉG készülék? Kérd tapasztalt kollégáink segítségét, akik gyorsan meg tudják állapítani, szükség van-e a teljes cserére, vagy orvosolható-e egyszerűbben is a probléma!

FÉG >>>

FÉG márkájú kazánok, vízmelegítők javítását, karbantartását is ránk bízhatod, hiszen a megfelelő alkatrészekkel szinte minden esetben meg lehet oldani a felmerülő problémákat.

Junkers >>>

Megbízható, régi német gyártó, aki folyamatosan fejleszti a legújabb termékeket mind a mai napig. Jó alkatrész ellátottsága miatt könnyen javíthatók, szerelhetők a Junkers készülékek.

Mika kazán >>>

Konvektorok helyére beszerelhető, praktikus, kis méretű, magyar fejlesztés nyomán készülő Mika kazánok szerelését, javítását, karbantartását is ránk bízhatod!

Fűtésszerelőinket ezekre a Pest megyei településekre és budapesti kerületekbe hívják a leggyakrabban:

Fűtésszerelő Csepel >>>

Kellene egy fűtésszerelő Csepel lakott vagy ipari területén? Szökik a nyomás? Tócsa gyűlt a radiátor alá? Ismerd meg a lehetséges hibákat cikkünkből, és hívj minket bátran!

Fűtésszerelő Zugló >>>

A fűtésrendszer több okból is elkezdhet vacakolni, és bármikor jól jöhet egy fűtésszerelő Zuglóban, vagy bárhol máshol a fővárosban, Pest megyében. Hívj minket!

Fűtésszerelő Szentendre >>>

Fűtésszerelőre lenne szükséged Szentendrén, vagy bárhol máshol a fővárosban és Pest megyében? Ne várd meg, míg kihűl a lakás, keress meg minket, és érkezünk, amint lehet!

Fűtésszerelő Vác >>>

Váci vagy, és sürgősen szükséged lenne egy felkészült, szakképzett fűtésszerelőre? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen akár Hozzád is kimegyünk, legyen bármekkora a gond!

Fűtésszerelő Újpest >>>

Újpesten laksz, és sürgősen szükséged lenne egy felkészült, tapasztalt fűtésszerelőre? Akkor szerencséd van, hiszen akár Hozzád is kiszállhatunk, sürgős esetben 1-2 órán belül!

Fűtésszerelő Óbuda >>>

Hideg van a lakásban? Nem megy a radiátor? Ezek bizony nem kis gondok, ne halogasd a megoldásukat! Megmutatjuk, mit kell tenned, hogy mielőbb visszakapd az otthon melegét!

Fűtésszerelő Budaörs >>>

A fűtésrendszerben keletkezett hiba sokszor gyors és szakszerű segítséget kíván. Ha fűtésszerelőt keresel Budaörsről vagy bárhonnan Pest megyéből, ránk mindig számíthatsz!

Fűtésszerelő Dunakeszi >>>

Ha a fűtésrendszer elromlik, az különösen kellemetlen tud lenni, pláne télen. Ha fűtésszerelőre van szükséged Dunakeszi, ránk számíthatsz! Keress hát bizalommal minket!

Fűtésszerelő Gödöllő >>>

A működő fűtés nem egy hosszú ideig nélkülözhető dolog, ezért célszerű minél gyorsabban segítséget hívni. Fűtésszereléshez keress minket Gödöllőről is bizalommal!

Fűtésszerelő 17. kerület >>>

Nagyon kellemetlen tud lenni, ha vacakol a fűtés és kihűl az otthonod. Ha Neked is fűtésszerelőre van szükséged a 17. kerületben, minket bármikor hívhatsz bizalommal!

Fűtésszerelő munkák gyorsan, precízen

A fűtés sokunk számára létkérdés, különösen akkor, ha központi fűtésről van szó.

Meleg nélkül az otthon nem is igazi otthon, hiszen kinek lenne kedve a hidegben dideregni, ha van kiépített fűtésrendszer, nemde?

Csakhogy a központosított fűtés számos helyen elromolhat, és ezek közül a gázkészülék még a legkevesebb.

Ahhoz, hogy megfelelően tudjon a rendszer működni, mindenhol zártnak és épnek kell lennie, ellenkező esetben számos gond jelentkezhet.

Mielőtt azonban bármiféle szakembert hívnál, nagyon fontos eldönteni, hogy az aktuális probléma hol is jelentkezik.

Ugyanis nem mindegy, hogy fűtésszerelőre, vagy gázkészülék szerelőre van-e szükséged!

Ha netán nem lenne eléggé kézzel fogható a különbség, akkor most igyekszünk eloszlatni a ködfoltokat, ezzel is segítve a könnyedebb és gyorsabb kommunikációt!

Miből áll össze a fűtésrendszer?

Mindenképpen a gázkészülékkel kell kezdenünk a felsorolást, hiszen ha úgy vesszük, ez a szív a keringésben.

Itt melegszik fel az elégő gáz hőjétől a fűtésrendszerben keringő víz, innen juttatja tovább a szivattyú a csöveken keresztül a radiátorokhoz.

A csövek az erek, melyek a felmelegített vizet szállítják, és ha már ennél a példánál maradunk, akkor a fűtőtestek a végtagok, melyek végül az energiát leadják.

Bármelyiket iktatjuk is ki, a kellemes meleg odavész, azonban nem mindegy, hogy a beteghez szív- vagy érsebészt hívunk!

Ugyanis az egyik nem feltétlenül ért a másikhoz, bármennyire is úgy tűnik, hogy átfedés van a szakmák között.

Abban az esetben, ha a csőrendszer vagy a radiátorok hibásodnak meg, akkor fűtésszerelő, ha pedig a kazán, akkor gázkészülék-szerelő szükséges!

Mi okozhat gondot a fűtésrendszerben?

Számos olyan tényező, pont van, ahol a cirkó rendszer meghibásodhat, és ezeknek csupán egy része múlik az emberi odafigyelésen.

Régi központi fűtések esetén például az eltelt idő is fontos, ugyanis a csőrendszer és a radiátorok öregedése, elhasználódása ellen nincs megelőző módszer, csak a csere.

Korábban egyszerű vascsöveket használtak a cirkó rendszerű központi fűtés kialakításához is, azt pedig mindenki tudja, hogy a víz és a vas ellenségek.

A rozsda óhatatlanul is szépen lassan felemészti a csőrendszert, ami, ha annyira elvékonyodik, akár meg is repedhet.

Ilyenkor sokkal gyorsabban csökken a nyomás, mint az megszokott lenne, első sorban innen tudhatjuk meg, hogy valahol lékünk van.

Másrészt a radiátorok, fűtőtestek sem örök életűek, ezeket is kikezdheti az idő és elkezdhetnek szivárogni.

A keringési rendszer el is tömődhet, ilyenkor megszűnik a cirkuláció és ez súlyos károkat okozhat.

A keringő víz nyomására is nagyon oda kell figyelnünk, hiszen az illesztéseket kikezdheti a túlnyomás, és a keringető rendszerint is megviseli.

Igyekezni kell mindig a határértéken belül maradni, és akkor nem lesz ilyen hiba.

És ha már szóba került: bizony, ha az előző kivitelező nem végzett alapos munkát, vagy túl sok idő telt el, akkor sajnos az illesztéseknél, toldásoknál is jelentkezhet szivárgás, csőtörés.

Fűtésszerelő és gázszerelő egy helyen

Mi abban a kivételes helyzetben vagyunk, hogy mindkét szakághoz értünk, nem hoz bennünket zavarba egyik javítási feladat sem.

Azonban, mint ahogy azt az elején leszögeztük, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen jellegű probléma jelentkezett nálad!

Hiszen ha azzal keresel meg minket, hogy elromlott a fűtés, mi pedig kiküldünk hozzád egy kazángépészt, de kiderül, hogy a keringési rendszerrel van a hiba, akkor sajnos nem fog tudni segíteni neked, és újbóli kiszállásra lesz szükség.

Így tehát érdemes alaposan végignézni, megvizsgálni mindenhol a csöveket és a radiátorokat is, hátha mégis ott van a baj, és akkor számunkra is egyértelmű, hogy fűtésszerelőre van szükséged!

De még egyszer hangsúlyozom: gázkészülék-szerelésben és fűtésrendszer javításában, kiépítésében is maximálisan állunk a rendelkezésedre, bármilyen gond adódjon!

Akár tanáccsal is ellátunk, hogy mit keress, és így a Te drága idődet sem kell arra pazarolnunk, hogy tévesen küldünk ki szakembert.

Szóval, ha fűtésszerelőre, cirkószerelőre van szükséged, mert valahol hiba ütközött ki a központi fűtési rendszerben, hívj minket bizalommal akár már most, és mi vészhelyzet esetén akár szuper gyorsan kiszállunk hozzád, és elhárítjuk a bajt!

Akár fűtés-, akár gázkészülék szerelés, ránk számíthatsz!

Szerelés, javítás, karbantartás, csere, szerviz – bármire is van szükség a fűtésrendszerednél, szakértő kollégáink már várják hívásodat.

Ingyenes tanácsadást vállalunk telefonon keresztül, ha pedig a helyszínre megyünk, kiszállási díjat csak akkor számolunk fel, ha valóban történik munkavégzés.

Számláinkat a biztosítók is elfogadják, így a kárral járó költségek egy jelentős részét a lakásbiztosítási szerződéseden keresztül tudod fedezni.

Ne várj sokáig: a meleg az egyik legfontosabb, amit egy otthontól elvárhatsz – engedd, hogy segítsünk minél hamarabb helyreállítani a fűtésrendszeredet!

Várjuk hívásodat, vagy visszahívás kérésedet!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók