+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Gázszerelő Törökbálinton, valamint Pest megye minden más településén és Budapesten

Gázszerelő Törökbálinton, valamint Pest megye minden más településén és Budapesten

Régi bölcsesség, hogy egy jó szakember kincset ér, bár amilyen világot élünk, a legtöbben annak is örülnek, ha egyáltalán bármilyet találnak.

Pedig a megbízhatóság és a hozzáértés nélkülözhetetlen, különösen akkor, ha olyan szakirányról van szó, mint a gázszerelés.

Mert természetesen bármilyen feladatra szeretnél embert találni, mindig jó, ha sikerül olyasvalakit felfogadni, aki ért is a dologhoz, viszont az emlegetett gázszerelés kiemelkedő ebből a szempontból.

Ugyanis amíg egy-két egyszerűbb, különösebb szaktudást nem igénylő munkálatot, például egy csaptelep kicserélése, akár magadnak is meg tudsz csinálni (bár igaz, ami igaz, jobban jársz, ha ezt is szakira bízod), mivel ezzel legfeljebb anyagi kárt okozol magadnak.

Viszont a vezetékes gáz már olyasmi, amivel tényleg nem jó hozzáértés nélkül babrálni.

De van egy jó hírünk is: minket bármikor hívhatsz gázszerelői feladatokhoz Budapestről és Pest megyéből, így Törökbálintról is!

Amihez mindenképpen hívj gázszerelőt

Mivel is foglalkozik egy gázszerelő valójában?

Tulajdonképpen minden olyasmivel, aminek a vezetékes gázhoz, illetve a gázcsövekhez van köze, csak hogy teljesen leegyszerűsítsük a dolgot.

És éppen ez az, ami miatt nagyon fontos, hogy a megbízott gázszerelő hozzáértő szakember legyen, ugyanis a gáz amellett, hogy ártalmas az egészségre, fokozottan tűz- és robbanásveszélyes.

És a gázokról úgy általában tudjuk, hogy a legkisebb résen, repedésen keresztül is azonnal elkezdenek a kisebb nyomású terület felé nyomulni.

Tehát, ha szeretnél megelőzni mindenféle balesetet, akkor bízd képzett és felkészült gázszerelőre (például ránk)

  • a lakhelyed belső gázhálózatának kiépítését, átalakítását, javítását,
  • a gázkészülékeid vezetékre csatlakoztatását,
  • vagy éppen ellenkezőleg, a berendezések biztonságos lecsatlakoztatását és leszerelését
  • valamint bármi egyéb munkálatot, ami a gázvezetékekkel kapcsolatos!

Amihez nem feltétlenül gázszerelőre van szükséged

Amihez nem feltétlenül gázszerelőre van szükséged

Van két fogalom, pontosabban két foglalkozási kör, nevezetesen a gázszerelő és a gázkészülék szerelő, melyeket a köznyelv gyakran összetéveszt.

Való igaz, mindkettő munkája kapcsolódik a gázhoz, ám merőben más természetű, lévén az előbbi a gázvezetékekkel, gázcsonkokkal foglalkozik, míg utóbbi az ezekre csatlakozó és gázzal üzemelő berendezéseket tartja karban.

Tény, hogy sokan foglalkoznak mindkettővel, mert mondjuk megszerezték mindkét szakképesítést, vagy a két nevezett szakterület egy-egy képviselője társult a vállalkozáshoz, ez mind lehetséges.

Ám megeshet, hogy olyasvalakit találsz, aki csak az egyikhez ért, és ha nincs szerencséd, akkor egy csomó időt és energiát pazarolsz el rá, rosszabb esetben akár pénzt is.

Azonban szeretnénk megnyugtatni: mi mind a két szakterületen élen járunk, munkatársaink sokéves tapasztalattal és számos továbbképzéssel rendelkeznek, így bármi legyen is a gond, meg tudjuk oldani!

Gázszerelőre van szükséged Törökbálinton? Keress minket bátran!

Szükséged lenne egy rátermett, szakképzett, gyorsan és hatékonyan dolgozó gázszerelő csapatra Törökbálinti otthonodhoz, akik elhárítják a felmerült problémádat?

Új házadhoz építtetnél ki gázcső-hálózatot, netán a régit javíttatnád, módosíttatnád, vagy egy gázkészüléket köttetnél be?

Legyen bármi is a feladat, minket hívhatsz hozzá Budapestről és Pest megyéből a nap 24 órájában!

Sőt, akár visszahívást is kérhetsz, és így röviden előre leírhatod, mi a gond!

Vészhelyzet esetén akár 1-2 órán belül is házhoz megyünk, szóval csak keress minket bátran, és bízd ránk a gázszerelést!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók