+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Vízszerelő, vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében, szükség esetén azonnali kiszállással

SOS vízszerelőre van szükséged?

Csöpögnek a csapok, nem működik a mosógép, vagy még rosszabb: csőtörésre gyanakszol?

Bármilyen vízszereléssel kapcsolatos feladatod van számunkra, keress meg minket bátran, mi pedig vészhelyzet esetén akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád, hogy elhárítsuk a problémát.

Miben lehetünk a segítségedre?

Milyen szakemberre van szükséged?

Vízvezeték szerelő, vízszerelő >>>

Víznyomó és lefolyó hálózat, illetve berendezések (mosdók, mosogatók, kádak, zuhanykabinok, WC-k, stb.) beszerzésében, javításában, cseréjében nyújtanak segítséget tapasztalt vízszerelő kollégáink.

Fűtésszerelő >>>

Nem melegszenek a radiátorok? Nem folyik rendesen a víz a fűtőhálózat vezetékeiben? Fűtésszerelő kollégáink várják hívásodat, hogy minél hamarabb elháríthassák a problémát!

Gázszerelő, gázkészülék szerelő >>>

Nincs meleg víz a lakásban? Nem működik a gázkészülék? Tapasztalt gázkészülék szerelőink állnak rendelkezésedre, hogy kijavítsák az esetleges hibákat, vagy elvégezzék a szükséges karbantartást.

Zuhanykabin szerelő >>>

A zuhanykabin a tisztálkodás egyik legnépszerűbb és legjobb módja, ez vitán felül áll. Ám előfordulhat, hogy szerelőre van szükség hozzá, ilyenkor pedig hívj minket bátran!

Vízvezeték szerelés, csatornázás

Duguláselhárítás >>>

Nem folyik le a víz a lefolyóból? Kérj profi duguláselhárítást tapasztalt és szakképzett vízszerelő, vízvezeték szerelő kollégáinktól most!

Csatornázás >>>

Lehet esőcsatorna, szennyvízcsatorna, légcsatorna, akár házon kívül, akár belül, mi bárminek a kiépítésében, karbantartásában segítséget nyújtunk Neked, csak hívj minket!

Szennyvíz csatorna >>>

Házon belül és kívül is vállaljuk nem csak a szennyvíz csatornák, lefolyórendszerek tisztítását és karbantartását, de kiépítését, telepítését is.

Lefolyótisztítás >>>

Nem akar lefolyni a víz a mosdókagylóból, mosogatóból? Mielőtt még házi praktikákkal próbálnád megoldani, kérd profik segítségét!

Csőtörés >>>

Legyen szó akár a nyomó-, szennyvíz- vagy fűtési hálózatban történő meghibásodásról, ha kell, műszeres bemérés mellett oldjuk meg számodra a problémát!

Csatornakamerázás >>>

Szennyvízcsövek állapotfelméréséhez, az esetleges hibák megállapításához használjuk rendszeresen kamerával felszerelt, száloptikás eszközeinket.

Csatornatisztítás >>>

Nagy nyomású ipari pumpáinkkal, spirális duguláselhárító berendezéseinkkel, és víztúlnyomással működő eszközeinkkel állunk rendelkezésedre!

Fagycsap >>>

Ha nem akarjuk, hogy a fagynak kitett vízhálózat csövei szétrepedjenek, azonnal javíttatni, cseréltetni kell a meghibásodott fagycsapokat. Keress minket ennek kapcsán bármikor!

Fagycsap javítás, csere, karbantartás>>>

A csőtörés bizony nem játék – a téli hónapokban viszont megnő az esélye annak, hogy ez bekövetkezik. Nézzük meg, milyen szerepet játszik a fagycsap a csőtörések megelőzésében!

Fürdőszoba felújítás >>>

Egy fürdőszoba felújítás mindig jelentős mértékű munkával, kellemetlenséggel jár, éppen ezért nem mindegy, ki és mennyi idő alatt végzi el a szükséges munkálatokat!

Vízóra szerelés  >>>

A vízóra szerelés elsőre jelentéktelen feladatnak tűnhet, azonban fontos, hogy hozzáértő személy végezze el a munkát. Kérd ehhez szakértőink segítségét!

Kerti csap kiépítése  >>>

Egy kerti csap igencsak megkönnyítheti az életünket, nem csak a kertgondozásban. Ám fontos, hogy szakszerűen legyen kiépítve! Kíváncsi vagy a többi részletre, lehetőségre?

WC szerelés, javítás, csere

WC csésze csere, szerelés >>>

Bármilyen anyag, bármilyen forma, és bármilyen típus beszerelésében segítséget nyújtunk Neked.

WC dugulás >>>

Gyors segítséget kínálunk bármilyen típusú dugulás elhárításában. Nem kell egyből a vegyszerekhez nyúlni: bízd szakemberre a feladatot!

WC tartály szerelés, csere, javítás >>>

Fej feletti, vagy alacsonyabb, különálló vagy monoblokkos, húzós, vagy nyomógombos, látható, vagy rejtett… bármilyen WC tartályról van is szó, ránk számíthatsz!

WC tartály javítás, csere, karbantartás >>>

A WC tartály majdnem minden háztartás elengedhetetlen kelléke, és sajnos néha javításra, karbantartásra, cserére szorul. Ilyen esetben viszont keress minket bátran!

WC csésze bekötés, beszerelés >>>

A toalett egy olyan része a lakásnak, mely különösen kellemetlen, ha elromlik. Mindenki tudja, hogy csak profikra szabad bízni a WC csésze cseréjét, el is mondjuk, miért!

Alsó kifolyású WC bekötése >>>

Ha egy alsó kifolyású WC bekötéséről van szó, ne engedd meg magadnak a könnyelműséget! Inkább hívj minket, és mi megcsináljuk Neked gyorsan és szakszerűen!

Darálós WC javítás, szerelés >>>

Eldugult, leállt a rendszer? Leégett a motor? Javításra, cserére van szükség minél hamarabb? Ha darálós WC-ről van szó, ránk bármikor számíthatsz!

Darálós WC szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A szűk csőhálózat nem bírja a terhelést? A vizesblokk alacsonyabban van, mint a csatornarendszer és ezért nehézséget okoz a víz elvezetése? Ne ess pánikba, van megoldás!

Dömötör WC tartály javítás, szerelés >>>

Magyarország egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb WC tartálya. Viszonylag ritkán hibásodik meg, de ha mégis, akkor hívj minket bátran!

Dömötör WC tartály szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

Javításra vagy cserére szorul Dömötör WC tartályod? Tudj meg többet arról, hogy milyen lehetőségeid vannak, ha tartályt váltanál, és azt is, hogy egyáltalán szükséges-e a teljes csere!

Geberit WC tartály javítás >>>

A világszerte ismert és használt Geberit WC tartályok csendesen és megbízhatóan dolgoznak folyamatosan, feltéve, hogy szerelésüket szakemberek végzik!

Geberit WC tartály szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A Geberit az egyik legelterjedtebb és legmegbízhatóbb WC tartály-márka, igazán jó választás. Szereléséhez, beszereléséhez, bekötéséhez pedig bátran hívhatsz minket!

Laguna WC tartály javítás, szerelés >>>

Egy jó áron elérhető, megbízhatóan működő WC tartályt szeretnél beszereltetni? Vagy a meglévő javításához, karbantartásához keresel szakembert? Bízd ránk a feladatot!

Laguna WC tartály szerelő: szerelés, beszerelés, bekötés >>>

A Laguna hazánk egyik legnépszerűbb WC tartály márkája, hiszen remek ár-érték aránnyal rendelkezik. Szereléséhez, beszereléséhez, bekötéséhez hívj minket bizalommal!

Kádfelújítás, szerelés, beépítés

Fürdőkád felújítás, kádfelújítás >>>

Egyaránt vállaljuk fém és műanyag, akril kádak javítását, felújítását, hogy a fürdőszobád egyik legfontosabb eleme továbbra is esztétikus maradhasson.

Akril kádak >>>

A legnagyobb formai és színbeli változatosságban kapható akril kádak beépítése komoly odafigyelést és szakértelmet igényel. Kérd ehhez szakértőink segítségét!

Fürdőkád lefolyó bekötése >>>

A fürdőkád lefolyója, ha nincs szakszerűen bekötve vagy megsérült, számos további probléma forrása lehet. Tudd meg, miért minket hívj ki, ha azt szeretnéd, hogy jó legyen!

Csaptelep, mosdó csere és szerelés

Csaptelep csere >>>

Egyszerű feladatnak tűnik, de komoly körültekintést igényel. Keress minket bizalommal, bármilyen csaptelepről is legyen szó!

Csaptelep javítás >>>

Egy csaptelep javítása, cseréje, karbantartása talán nem tűnik olyan bonyolult feladatnak, azonban sok a buktató. Honnan tudod, hogy javításra szorul? Olvass tovább!

Csöpögő csap javítása >>>

Egy csöpögő csap nem feltétlenül tűnik többnek kellemetlenségnél, holott sok gondot okozhat hosszútávon. Ha a javításához keresel szakembert, nálunk a legjobb helyen jársz!

Mosdó szerelés >>>

Ahány féle forma, anyag és típus, annyi féle különböző beszerelési módra lehet szükség. Bármilyen szabványú mosdó beszereléséről van szó, bátran ránk bízhatod a feladatot!

Mosogató bekötése >>>

Lehet porcelán, gránit, fém, üveg… minden mosogató változat bekötésében, szerelésében segítséget tudunk nyújtani számodra!

Mosogató javítás, csere, karbantartás >>>

A mosogató az egyik legfontosabb vízzel kapcsolatos eleme otthonunknak, éppen ezért javasolt a javítását, cseréjét, karbantartását szakértőre bízni. Minket bátran hívhatsz hozzá!

SOS segítségre van szükséged?

Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Bojler és kazán szerelés, javítás

Bojler szerelés és javítás >>>

Kilyukadt, kirepedt a gáz- vagy a villanybojler? Elöregedés miatt cserélni kéne? Bármilyen probléma, meghibásodás merül fel, vagy ha csak telepítéshez keresel szakembert, hívj minket bátran!

Gázbojler szerelő >>>

Hívd szakemberünket, akár vadonatúj gázbojler beszereléséhez keresel segítséget, akár a meglévő szorul mihamarabbi javításra, szervizelésre, karbantartásra!

Átfolyós gáz vízmelegítő szerelés, javítás >>>

Legyen szó akár a készülék, akár a vízhálózat meghibásodásáról, számíthatsz segítségünkre. Tudj meg többet az átfolyós gáz vízmelegítőkről ezekkel foglalkozó oldalunkon!

Kazán szerelés >>>

Bármilyen kazán szerelését, javítását vállaljuk számodra gyorsan, eredeti gyári alkatrészek felhasználásával. Kattints, és ismerd meg munkánkat részletesen!

Gázkazán szerelő >>>

Szakembereink éveken át tanultak azért, hogy mára minden típusú gázkazán javítását, szerelését el tudják végezni. Keress minket bármilyen probléma esetén!

Kombi kazán >>>

Egy készülékkel történik a fűtés és a meleg víz előállítás is? Hívd tapasztalt szerelőinket, ha kombi kazánoddal valami nem működik, vagy új készüléket szeretnél beszereltetni!

Kondenzációs kazán >>>

A legmodernebb, legbiztonságosabb gázkészülékek javítását, szerelését, cseréjét, telepítését egyaránt vállaljuk számodra. Tudj meg ezekről többet oldalunkon!

Radiátor szerelés >>>

Kilyukadt a radiátor? Nem folyik rendesen a víz a fűtésrendszerben? Nem melegszenek a fűtőtestek? Hívj minket, mi pedig felmérjük és megoldjuk a problémát!

Termosztát szerelő >>>

Bármilyen típusú termosztát beszerelését, javítását, cseréjét vállaljuk, hogy az otthonod melege mindig biztosítva legyen.

Márkák és készülékek, amikkel a legtöbbet foglalkozunk

Ariston kazán >>>

A jó kazán addig működik megbízhatóan, amíg rendszeresen ellenőrzik és karbantartják. Nem egy Ariston készülék szerelésével foglalkoztunk már – hívj minket bátran!

Baxi kazán >>>

Jól működő, kiváló alkatrész ellátottságú Baxi kazánokkal kapcsolatos bármilyen munkára állnak rendelkezésedre tapasztalt kollégáink.

Biasi Turbo kazán >>>

A Biasi biztonságosabb, turbós kazánjai is alapos ellenőrzéseket követelnek, hogy megfelelően tudjanak működni. Kérj tőlünk segítséget ezek szervizével kapcsolatban is!

Bosch kazán >>>

A Bosch hosszú távon is megbízhatóan működő, könnyen szervizelhető kazánjainak beszerelését, javítását is bátran ránk bízhatod! Hívd szakértőinket már most!

Buderus kazán >>>

Ritkán van rá szükség, de ha eljön az ideje, nem minden szakember képes egy felsőkategóriás Buderus kazán szervizét elvégezni – ránk viszont minden esetben számíthatsz!

D-ÉG >>>

Meghibásodott a régi, megbízható D-ÉG készülék? Hívj minket, és megoldjuk a javítást, vagy ha az nem kivitelezhető, akkor akár a kazán cseréjét is!

FÉG >>>

Akár önálló vízmelegítőről, akár kazánnal kombinált eszközről beszélünk, a FÉG neve a mai napig a legmegbízhatóbbak között van. Készülékei szervizéhez keress minket bátran!

Hajdu kazán >>>

Ki ne hallotta volna Magyarországon ezt a nevet? A Hajdu gázkészülékek manapság újra virágkorukat élik, szervizükben pedig mi is segítséget tudunk nyújtani neked!

Hajdú bojler szerviz >>>

A Hajdú bojlerek régóta megbízható társaink a vízmelegítésben, de sajnos néha szervizre szorulnak. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy minket hívsz, és mi segítünk!

Junkers >>>

Megbízható, német minőség, ami a folyamatos fejlesztésekben is megmutatkozik. Jó alkatrész ellátottságuknak köszönhetően a Junkers készülékek a könnyen javíthatóak közé tartoznak.

Vaillant kazán >>>

Jól ismert, megbízható márkanév, kiváló alkatrész ellátottsággal, és jó szervizelhetőséggel. Hívj minket, ha Vaillant készülék szerelésére van szükség!

Wolf kazán >>>

A gázkészülék szerelőknek csak egy szűk csoportja ért a felső kategóriás, rendkívül megbízható Wolf készülékek szereléséhez – mi közéjük tartozunk!

 

Vízszerelőinkre Budapest bármely kerületében és Pest megye bármely településén számíthatsz. Innen hívnak minket a leggyakrabban:

Vízszerelő 1. kerület >>>

A vízszerelés ugyanúgy eszközöket és gyakorlatot igénylő feladat, mint bármi más. Bízd hát ránk az 1. kerületi otthonodban is, és mi gyorsan, szakszerűen elintézzük!

Vízszerelő 2. kerület >>>

Ha azt szeretnéd, hogy a vezetékes vízzel kapcsolatos munkák kifogástalanul legyenek elvégezve 2. kerületi otthonodban, akkor hívj minket bátran, és mi megcsináljuk!

Vízszerelő 3. kerület >>>

Sokszor fel sem tűnik, hogy csöpög egy kicsit a csap vagy ingadozik a víznyomás, ezért nem teszünk semmit. Pedig ilyenkor még megelőzhető a nagyobb baj egy vízszerelővel!

Vízszerelő 4. kerület >>>

Bízd ránk a vízszerelési feladatokat a 4. kerületben is! Vízvezetékek, csaptelepek, kádak, mosdók, vagy akár csak egy gép bekötése – ránk biztosan számíthatsz!

Vízszerelő 5. kerület >>>

Ha nincs megfelelően megcsinálva a vízszerelés, az bizony akár komoly károkat is okozhat! Hogy megóvd magad ettől, hívj minket házhoz az 5. kerületből is bármikor!

Vízszerelő 6. kerület >>>

Vízszerelőre van szükséged 6. kerületi otthonodhoz, mert gondjaid adódtak a vízvezetékkel, szaniterrel? Netán csőtörésre gyanakodsz? Ne habozz bármikor hívni minket!

Vízszerelő 7. kerület >>>

Kevés kellemetlenebb dolog van, mint egy dugulás vagy csőtörés, de nem szabad elcsábulnod! A vízszerelés szakértői feladat, a saját érdekedben ne állj neki egyedül!

Vízszerelő 8. kerület >>>

Nem szabad félvállról venni a vízszerelést, mert súlyos károkat okozhat. Szakszerű segítségért hívj minket bátran bárhonnan Budapestről, így akár a 8. kerületből is!

Vízszerelő 9. kerület >>>

Vízszerelőre van szükséged a 9. kerületbe, de minél hamarabb? Cserélni, javítani kellene valamit? Csöpögést, szivárgást tapasztalsz? Ne aggódj, bízd ránk az ügyet!

Vízszerelő 10. kerület >>>

A vízszerelés nem tűnhet bonyolultnak, pedig sok buktatót rejt magában! Hívj hát minket a 10, kerületből is, és bízd szakképzett munkatársainkra a munkálatokat!

Vízszerelő XI. kerület >>>

A vízszerelést sokan nem veszik komolyan, pedig komoly károk keletkezhetnek a hanyagságból! Vízszereléshez keress minket a XI. kerületből is, a nap 24 órájában bármikor!

Vízszerelő 12. kerület >>>

Habár a vízszerelés sokszor egyszerűnek tűnhet, valójában igenis lehet vele károkat okozni. Bízd hát ránk 12. kerületi lakásodban is, és menj biztosra az eredménnyel!

Vízszerelő 13. kerület >>>

A vízszerelést sokan veszik félvállról, holott nem kell hozzá kevesebb szakértelem, mint a gázhoz vagy az áramhoz. Keress minket bátran a 13. kerületből, illetve sok más helyről is!

Vízszerelő 14. kerület >>>

A vízszerelés sokszor bonyolultabb és összetettebb feladat, mint azt elsőre képzelnéd. Éppen ezért a 14. kerületbe is hívd vízszerelőinket, bármi legyen is a probléma!

Vízszerelő 15. kerület >>>

A vízszerelő munkája semmiképp sem elhanyagolható, pláne akkor, ha baj van. Most elmondjuk, miért érdemes a 15. kerületi otthonodba is a mi vízszerelőinket hívnod!

Vízszerelő 16. kerület >>>

Sürgősen vízszerelőre van szükséged 16. kerületi otthonodban, irodádban? Elmondjuk, mi mindent bízhatsz ránk, és miért minket keress, avagy miért kérj tőlünk visszahívást!

Vízszerelő 17. kerület >>>

Ha vízszerelésről van szó, jobb a dolgot szakemberre bízni, különben akár anyagi kár is keletkezhet. Hívj minket bátran a 17. kerületből, vagy Pest megyéből bárhonnan!

Vízszerelő 18. kerület >>>

Vízszerelőt keresel a 18. kerületbe, aki gyorsan kiér, és hatékonyan hárítja el a problémát? A legjobb helyen jársz! Keress minket telefonon, vagy kérj visszahívást!

Vízszerelő 19. kerület >>>

Ha vízszerelő szakemberre van szükséged a 19. kerületben, ne habozz egy percig se! Profi csapatunk csak a hívásodra vár! Keress minket vagy kérj visszahívást még ma!

Vízszerelő 20. kerület >>>

A vízszerelés nagyobb kihívás, mint azt elsőre esetleg gondolnád! Ha vízszerelőre van szükséged a 20. kerületben, vagy bárhol máshol Budapesten, hívj minket bizalommal!

Vízszerelő 21. kerület >>>

Ne várd meg, hogy elárasszon a baj! Kollégáink harminc éves tapasztalattal rendelkeznek a vízszerelés területén, így biztos, hogy a Te problémádra is találnak megoldást!

Vízszerelő 22. kerület >>>

Nem tulajdonítasz nagy jelentőséget egy csöpögő csapnak, vagy egy penészes falnak? Íme, néhány információ, hogy miért érdemes vízszerelőt hívnod az ilyen esetekben!

Vízszerelő 23. kerület >>>

Szivárgást, csőtörést érzékeltél 23. kerületi otthonodban? Vagy más okból van szükséged mielőbb egy vízszerelőre? Ne hezitálj, keress minket bátran a hét bármely napján!

Vízszerelő Biatorbágy >>>

Megbízható, szakképzett vízszerelőt találni nem könnyű. Ha Biatorbágyról keresel vízszerelő szakembert, hozzánk bármikor fordulhatsz! Hívj minket, vagy kérj visszahívást!

Vízszerelő Budaörs >>>

A vízzel kapcsolatos problémák nem tűrnek halasztást, hiszen folyamatosan szükség van az ellátásra. Ha vízszerelőt keresel Budaörsről, csak hívj minket, és mi érkezünk!

Vízszerelő Vác >>>

Csöpög a csap? Nedvesedik a fal? Ázik az alsó szomszéd? Magától pörög a vízóra? Ha kell egy jó vízszerelő Vác városában vagy bárhol Pest megyében, ránk számíthatsz!

Vízszerelő Veresegyház >>>

Elrepedt a WC tartály? Gondok vannak meleg vízzel? Felújításra szorul a fürdőkád? Megbízható szakembereinkkel és profi felszerelésünkkel segítünk, hogyha gyorsan vízszerelőre van szükséged!

Vízszerelő Érd  >>>

A víz az egyik legfontosabb része egy háztartásnak, épp ezért a meghibásodása nagy károkat okozhat. Bízd szakemberre a javítást, és hívj minket bármikor, akár Érdről is!

Vízszerelő Csepel >>>

A vízszerelés komolyabb feladat, mint amilyennek elsőre tűnhet, éppen ezért ne vedd félvállról! Keress érte minket Csepelről is, és mi házhoz megyünk elhárítani a bajt!

Vízszerelő Göd >>>

Habár egyszerűnek tűnhet, a vízszerelési feladatokat is jobb képzett szakemberre bízni. Éppen ezért keress minket bizalommal Gödről is, vagy Pest megye bármelyik településéről!

Vízszerelő Zugló >>>

Egy vízszerelő feladatköre igazán széles. Értenie kell természetesen a vízvezetékek, csaptelepek, mosdók szereléséhez és cseréjéhez, de akár a csatornázáshoz, lefolyótisztításhoz és a WC szereléséhez, kádfelújításhoz is.

Vízszerelő Szentendre >>>

Ha vízzel kapcsolatos gond, például csőtörés, rossz csaptelep, szükséges szaniter-csere állt elő nálad Szentendrén, és vízszerelőt keresel, nálunk a legjobb helyen jársz!

Vízszerelő Törökbálint >>>

Valamilyen vízzel kapcsolatos probléma merült fel Törökbálinti otthonodban, és mielőbb szükséged lenne egy vízszerelő csapatra? Nálunk a lehető legjobb helyen jársz!

Vízvezeték szerelő, vízszerelő feladatok

A vízvezeték szerelés egyike azon szakmáknak, melyek nagyon régóta, egészen az ókori Róma óta velünk vannak.

Ha megnézzük akár csak az angol „plumber” kifejezést, rögtön szembe ötlik: a szó gyökere a latin plumbum-ból ered, ami ólmot jelent.

Mindez azért, mert a római birodalomban az első vízvezeték-szerelők ólom csöveket használtak a folyóvíz elvezetésére a házakban, épületekben.

Megjelenésük egyidős az első vízvezetékekével, amiket aquaduct-nak, vízhídnak hívtak, és amelyekből az egykori birodalom területén ma is számos helyen megfigyelhetőek, romos állapotban.

Maga a foglalkozás azóta sem változott sokat, hiszen a lényeg továbbra is ugyanaz: a központi vízhálózatból a lakóépületekbe vezetni a vizet, valamint a lakáson belül megoldani, hogy ahol kell, ott follyon, illetve lefollyon.

Azt hihetnénk, hogy ez nem valami bonyolult, de nem véletlenül tanulják a szakemberek hosszú éveken keresztül a mesterségét.

Precíz mérések, illesztések szükségesek, ugyanis nyomás alatt lévő folyadék lévén a víz rögtön megtalálja a legkisebb rést is, és szivárogni kezd.

Komoly károkat tud okozni egy épületben a vízvezeték-rendszeri meghibásodás, ezért nem érdemes félmegoldásokban gondolkodni.

A vízvezeték szerelő, vízszerelő munkája

Mindenek előtt azért érdemes tisztázni, hogy mivel is foglalkozik a vízszerelő, mert így nem történik majd tévedés, nem hívsz ilyen szakembert olyan munkához, ami nem rá tartozik.

A vízvezeték szerelő, mint arról korábban már szót ejtettünk, a folyóvízzel kapcsolatos szerelési feladatokat tanulja és alkalmazza akár kiépítés, akár javítás szintjén.

Ha tehát a fűtésrendszereddel, radiátoraiddal van gond, akkor fűtésszerelőt hívj, ellenben ha például csőtörést tapasztalsz, netán nem boldogulsz egy csap, vagy bármilyen egyéb berendezés bekötésével, vagy éppen az új házad vízhálózatát építtetnéd ki, akkor vízszerelőhöz kell, hogy fordulj.

Vagyis onnantól kezdve, hogy a főnyomócsőre rácsatlakozik a lakásba vezető fő cső, egészen addig, amíg a megnyitott csapból elkezd folyni a víz, az a vízvezeték szerelő munkája.

De ide tartozik a csapok, csaptelepek felszerelése és bekötése, a WC csatornahálózatra kötése, sőt, adott esetben akár a mosdó vagy a vécécsésze beszerelése is.

Ha tehát nem boldogulsz a vízcsövek, vízvezetékek csatlakozásával, csap felszerelésével, vagy bármi mással, aminek folyóvízhez vagy csatornához van köze, akkor mindenképpen hívj vízszerelőt!

Vízszerelési hibák és következményeik

Amennyiben a vízhálózat szerelése közben mulasztás történt, az súlyos következményekkel járhat nem csak a vízszámla, de akár az egész épület szempontjából.

Sőt, nem is kell, hogy emberi hiba okozza, bőven elég, ha a rendszer elöregszik, és a korróziónak, vagy a nem megfelelő használatnak köszönhetően történik a baj.

Az épületeknek minden tekintetben ellensége a víz, akár felülről érkezik, akár alulról.

A falak, sőt, régebbi házak esetén akár az alap is veszélyeztetve lehet, ha folyamatos szivárgás van, ugyanis mind a vakolat, mind pedig a döngölt agyag, vályog, de még a habarcs is fellazul, veszélyessé válik a nedvességtől.

Egyszeri elázással még nincs gond, ha van lehetősége kiszáradni, viszont egy burkolat alatt történt, szabad szemmel láthatatlan ázás, amit például csőrepedés, csőtörés okoz, már igen veszélyes lehet.

Mindamellett, hogy az említett szerkezeti problémák jelentkezhetnek, további egészségügyi gondokat is okozhat a folyamatos pára, ami dohosodáshoz, penészedéshez vezet.

Ha pedig már láthatóan nedvesedik a fal, folyik a víz a burkolat mögül, vagy szól az alsó szomszéd, hogy csöpögés van, akkor nincs mit tenni, azonnal el kell zárni a főcsapot és vízszerelőt hívni.

Ha vízszerelőre van szükséged, ránk számíthatsz!

Ha érzékeled, hogy a fentiek közül bármelyik is jelentkezik, sőt, ami még rosszabb: ha nincs látható jele, de folyamatosan pörög a vízóra, akkor ne habozz, és keress fel minket bátran!

A vízvezetékekkel, vízszereléssel kapcsolatosan is jó néhány év szakmai tapasztalata van a hátunk mögött, így kevés az olyan kacifántos helyzet, amit még nem láttunk.

Profi felderítő felszerelésünkkel és minden szakmai felkészültségünkkel érkezünk ki hozzád, hogy utána járjunk: hol is lehet a szivárgás, és mennyire rossz a helyzet.

Ne várd meg, hogy a lakásod, házad szerkezetileg meggyengüljön, és azt se, hogy az alsó szomszéd perrel fenyegetőzzön.

Az általunk végzett javítási munkák után adott számlát a legtöbb biztosító elfogadja, így ha ki is ütközik a baj, hozzánk nyugalommal fordulhatsz.

Hívj minket telefonon már akkor is, ha csak gyanús a helyzet, hiszen lehetséges, hogy így egy sokkal nagyobb galibát sikerül megelőzni!

Munkatársaink folyamatosan várják hívásodat, sőt, vészhelyzet esetén akár extra gyorsan is ki tudunk szállni hozzád!

Keress minket telefonon vízvezeték szerelési ügyekben akár már most!

Miért bízz ránk minden vízszereléssel kapcsolatos feladatot?

  • Profi, szakképzett csapattal dolgozunk.
  • Szükség esetén 1 órán belül megérkezünk a helyszínre.
  • Napi 24 órás ügyeleti szolgálatban vagyunk.
  • Ingyenes tanácsadást kínálunk.
  • Számláinkat a biztosítók is elfogadják.
  • Munkavégzés esetén nem számolunk fel kiszállási díjat.

Hívj minket, vagy kérj tőlünk visszahívást most, ha valóban profi vízvezeték szerelőre, vízszerelőre van szükséged Budapesten és Pest megyében!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók