+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel

A dugulás az egyik legkellemetlenebb probléma, ami egy háztartásban jelentkezhet, és természetes, hogy mindenki azonnali megoldást szeretne rá.

Fontos viszont tudni, hogy kétféle duguláselhárító elérhető ma:

  • a képzett vízszerelő szakember, aki elvégezte a szükséges tanulmányokat, és valóban ért a duguláselhárításhoz;
  • és az a duguláselhárító, aki iskolát ugyan nem végzett, de beszerzett néhány eszközt, és látta már párszor, hogyan működik a folyamat – azonban ha komolyabb feladatot kap, akkor tanácstalanul széttárja a kezét.

Büszkék vagyunk rá, hogy a mi vízszerelő, vízvezeték szerelő kollégáink egyértelműen az első kategóriába tartoznak, és hogy nem keletkezett még olyan dugulás, amit ne tudtunk volna elhárítani.

Hívd duguláselhárító szakembereinket!

WC dugulás >>>

A duguláselhárítás egyik leggyakrabban előkerülő területe a WC: keress minket, mi pedig profi eszközökkel felszerelve érkezünk hozzád, hogy megoldjuk a problémát.

Csatornatisztítás >>>

Szennyeződések eltávolítása, dugulások, vagy dugulást kialakító tényezők megszüntetése: kérd profi vízszerelő szakemberek segítségét az ilyen jellegű feladatokhoz.

Lefolyótisztítás >>>

Eldugult a lefolyó? Ne nyúlj azonnal mindenféle vegyszerhez, és a házi praktikákkal is csak óvatosan! Kérd inkább szakértő duguláselhárítóink segítségét!

Csőgörény >>>

A csőgörény sok háztartásban megtalálható, és hasznos kis eszközként van számon tartva. Azonban tudtad, hogy nem megfelelő használat mellett súlyos károkat is okozhat?

A csatornával kapcsolatos feladatokat is ránk bízhatod!

Csatornázás >>>

Légcsatorna, szennyvízcsatorna, esővízcsatorna… bármilyen csatorna kiépítésével vagy karbantartásával tudsz minket keresni!

Csőtörés >>>

Vizesedik a fal, vagy csak nagyon megnőtt az utóbbi időben a vízfogyasztás? Precíz, műszeres beméréssel könnyedén tudjuk azonosítani a csőtörés helyét, majd meg is oldani a problémát.

Szennyvíz csatorna >>>

Szennyvízcsatornák szakszerű kivitelezése, kiépítése, tisztítása, karbantartása profi szakemberektől! Hívj minket, vagy kérj tőlünk visszahívást most!

Számíthatsz ránk minden egyéb vízszerelési munka kapcsán!

Vízvezeték szerelő, vízszerelő >>>

Bármilyen vízszereléssel, vízvezeték szereléssel kapcsolatos feladatod van számunkra, hívj minket bátran, mi pedig elvégezzük Neked!

WC tartály szerelés, csere, javítás >>>

Legyen szó bármilyen márkájú, típusú, felépítésű WC tartályról, mi bármelyik szerelésében, javításában segítséget tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Darálós WC javítás, szerelés >>>

Eldugult, vagy csak nem működik a darálós WC? Legyen szó bármilyen meghibásodásról, hívd vízszerelőinket minél hamarabb!

Fürdőkád felújítás >>>

Javítani kell a régi fürdőkádat? Új bevonatra van szükség, vagy a lefolyókat kell cserélni? Vízszerelő kollégáink várják megkeresésed!

Budapesti kerületek és Pest megyei települések, ahonnan a leggyakrabban kérik duguláselhárítóink segítségét:

Duguláselhárítás a X. kerületben >>>

Vannak kellemetlen témák, melyekkel mégis foglalkozni kell: ilyen a dugulás is. Egy eldugult lefolyó, vagy ne adj’ Isten WC borzasztó nagy fennakadást képes okozni, és ez nem olyan probléma, amit egymagunk meg tudunk oldani.

Duguláselhárítás XVII. kerület >>>

A dugulás bármelyik háztartásban kialakulhat, akár a Te XVII. kerületi otthonodban is. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, hogy mielőbb hívsz minket duguláselhárításért, és segítünk!

Duguláselhárítás Csepel >>>

A dugulás egy olyan esemény, amelynek a legkevésbé sem szoktunk örülni. Mit lehet tenni ilyenkor? Házi megoldásokat vagy szakembert válasszunk? Cikkünk erre az választ!

Duguláselhárítás Újpest >>>

Egy dugulás soha nem jön jókor. Azonnali megoldást követel, mégpedig szakértőktől. Vajon miket szabad ilyenkor csinálni? Hogyan lehet megelőzni? Kit hívj, ha megtörtént a baj?

Duguláselhárítás Vecsés >>>

A dugulás bármikor, bárkinél kialakulhat, lakjon akár a fővárosban, akár annak vonzáskörzetében. Profi duguláselhárításért hívj minket bátran Vecsésről is!

Duguláselhárítás Fót >>>

A dugulás egy olyan kellemetlenség, ami bármelyikünkkel megeshet, viszont jobban jársz, ha szakszerű segítséget hívsz – akár Fótra vagy bárhová Pest megyében, Budapesten!

Duguláselhárítás Szentedre >>>

A lefolyóban keletkezett dugulás nem csak bosszantó, de a mindennapi életet is alaposan megnehezíti. Keress minket bátran duguláselhárításért Szentendréről is!

Duguláselhárítás Gyál >>>

Ha dugulás keletkezik a háztartásban, az sürgősen orvosolandó probléma. Duguláselhárításhoz Gyálról is keress minket bizalommal, vagy bárhonnan Pest megyéből!

Duguláselhárítás Budaörs >>>

Bárkinél bármikor előfordulhat dugulás a lefolyókban, akár Budaörsön is. Ám pánikba semmiképp se ess, hanem hívj minket bátran! Elmondjuk, miért jársz velünk jobban!

Hívj minket, és kérd duguláselhárítóink segítségét!

Egyetlen telefonba, vagy egy ingyenes visszahívás kérésedbe kerül, és máris meg tudjuk beszélni a részleteket.

Melyik helyiségben jelentkezett a dugulás?

Mióta áll fenn a probléma?

Próbáltad már valamilyen módszerrel elhárítani?

Milyen eszközt, vagy szert használtál?

SOS segítségre van szükséged?

Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Hogyan történik a duguláselhárítás?

A dugulás mértékétől, fajtájától függően fogjuk megoldani a problémát a Te otthonodban is!

Alapvetően három különböző berendezést szoktunk használni.

  • Nagy nyomású ipari pumpa: ez hasonló elven működik, mint a háztartási WC pumpa. Ebben az esetben egy rendkívül erős vízsugár segítségével túlnyomást okozunk a csőben, ezzel megszűntetve a dugulást.
  • Spirálos duguláselhárító berendezés: más néven csőgörény. Egy acélspirálról beszélünk ebben az esetben, ami végigmegy a csőben, és közben folyamatosan leszedi a falról a szennyeződéseket, magát a dugulást pedig úgymond „ledarálja”.

Víztúlnyomásos (woma) berendezés: ezzel már az igazán nagy átmérőjű csövekben keletkezett dugulásokat szoktuk megszüntetni, azáltal, hogy gyakorlatilag szétvágjuk a dugulást a vízsugárral.

Fontos tudni: a házi duguláselhárító szer is okozhat még nagyobb dugulást!

Furcsának tűnik ez a kijelentés?

Pedig így van, és ennek sajnos sokszor a saját szemünkkel láttuk a bizonyítékát.

A legtöbb duguláselhárító szer azon az elven működik, hogy a dugulást valamilyen zsírosodást okozza, ami ellen egy lúgos anyaggal lehet felvenni a harcot.

A probléma az, hogy sok esetben a lúgos szer nem feloldja a zsíros anyagot, hanem keveredik vele, ezzel létrehozva egy rendkívül kemény dugót – amit már sajnos szinte lehetetlen eltűntetni a hagyományos módokon (erről bővebben kicsit lentebb).

Vigyázni kell a kézi duguláselhárító eszközökkel is!

Elérhetőek a nagyobb barkácsáruházakban 5-6, de akár 7-8 méter hosszú, duguláselhárításra kifejlesztett vékony spirálok, amiket sokan előszeretettel használnak mielőtt még duguláselhárító szakemberhez fordulnának.

A fő probléma ezekkel a kézi eszközökkel, hogy a kezelésük nagyon komoly körültekintést igényel: jobbra tekerve őket folyamatosan haladnak a csőben, ám egy bizonyos hossz után muszáj megfordítani a tekerés irányát.

Miért?

Mert ha nem tesszük, akkor a spirál egyszerűen szétnyílik a csőben, nekifeszül a falnak, és gyakorlatilag soha többé nem lehet onnan kiszedni – és ekkor is már csak a csőbontás marad az egyetlen lehetőségünk.

Egy párezer forintos eszköz tehát több százezres károkat is okozhat, éppen ezért kell tapasztalt vízszerelők segítségét kérnünk a házi praktikák helyett.

Mi történik, ha nem lehet megoldani a dugulást?

Olyan nincs, hogy magadra hagynánk a problémával: még abban az esetben sem, ha a fenti módszerek nem válnának be.

Előfordulhat, hogy a dugulás olyan erőssé válik, hogy semmilyen eszközzel nem lehet azt megszüntetni – ilyet okozhat például a nem megfelelő duguláselhárító szerek használata, amik nemhogy nem segítenek, de még ráadásul beton keménységűvé is teszik a dugulást.

Ebben az esetben van szükség csőbontásra, azonban speciális műszereinknek köszönhetően meg tudjuk oldani, hogy csak azon a területen kelljen megbontani a falat, ahol az valóban indokolt, hogy ekkor se kelljen túl komoly plusz költségekkel és kellemetlenségekkel számolnod.

Hívj minket, vagy kérj visszahívást most!

Szakképzett vízszerelőink, vízvezeték szerelőink profi eszközökkel végzik a duguláselhárítást minden ügyfelünknek, az általunk kiállított számlákat pedig a biztosítók is elfogadják.

Ne hagyd, hogy a dugulás az utadba álljon – bízd profikra a feladatot!

Keress minket, és sürgős esetben akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Kollégáink várják hívásodat!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók