+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Gázszerelő XIV. kerület – gyors kiszállás, precíz munkavégzés

Gázszerelő XIV. kerület – gyors kiszállás, precíz munkavégzés

Bár vannak olyan szerelési munkálatok, melyeknek nagyobb bátorsággal áll neki bárki a saját otthonában, a gázszerelés tipikusan nem ilyen.

Ellentétben mondjuk egy csap kicserélésével (mely esetén szintén szakember kihívását javasoljuk), a gázzal való bíbelődés olyasmi, amit jobb hozzáértő személyre bízni a többszörös veszély miatt.

Természetesen nem riogatni szeretnénk, csupán rávilágítani arra, hogy mennyivel jobban jársz, ha minket hívsz ilyen esetekben, és ezzel biztosra mész a sikert illetően.

Legyen szó akár gázvezetéki kiépítéséről, bővítéséről vagy módosításáról, netán gázüzemű készülékek cseréjéről, bekötéséről, kollégáink tapasztalatában maximálisan megbízhatsz, és nem fogsz csalódni!

Hívj hát minket gázszerelésért a XIV. kerületből is, vagy a főváros és Pest megye bármely más részéről!

Mikor érdemes gázszerelőt hívni?

Erre a kérdésre meglehetősen egyszerű a válasz: bármilyen olyan esetben, amikor vezetékes földgázzal kapcsolatos szerelési munkálat jön szóba.

Vagyis ide tartozik

  • új ingatlanoknál a belső gázvezeték-rendszer kiépítése,
  • meglévő gázcsőhálózat átalakítása,
  • gázkészülékek (tűzhely, kazán, bojler, stb.) bekötése, beüzemelése,
  • valamint a különböző gázüzemű eszközök ellenőrzése, javítása.

Erre azért van szükség, mert bár egyszerűnek tűnhet a csövek megtoldása, hegesztése, vagy a hosszabb-rövidebb csőszakaszok csatlakoztatása, készülékek gázcsonkra kötése, azonban a dolog veszélyeket rejt magában, és ezek közül a különböző garanciák elvesztése még a legkisebb.

A földgáz amellett, hogy fokozottan tűz- és robbanásveszélyes, még mérgező is, tehát a legkisebb szivárgás vagy akár egy rosszul feltekert vagy tömített anya is kockázatos.

Ám a kellő tapasztalattal és megfelelő eszközökkel rendelkező gázszerelő szakemberrel az ilyesmi elkerülhető.

Nem összetévesztendő a fűtésszerelővel

Felmerülhet Benned a kérdés: ha a fűtésrendszerrel történt valami meghibásodás, akkor is gázszerelőre van szükség?

Valahol jogos a gondolat, hiszen a kettő szervesen összetartozik, azonban mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni: a gázszerelés és a fűtésszerelés két külön szakirány.

Míg a gázszerelő a fentebb írtaknak megfelelően a gázvezetékekkel és gázkészülékekkel foglalkozik, addig a fűtésszerelő a radiátorokkal, fűtéscsövekkel, termosztáttal.

Így tehát megfontoltságra intünk: ha gondok vannak a fűtéseddel, például nem úgy melegít, vagy egyáltalán be sem kapcsol, akkor próbálj meg meggyőződni róla, hogy honnan eredhet a meghibásodás, hiszen ha rossz szakembert hívsz ki, akkor csak pénzt és időt vesztegetsz.

Természetesen mi mind a gázszerelésben, mind a fűtésszerelésben jártasak vagyunk, ám nem árt, ha nekünk is előre jelzed, hol sejted a bajt, és annak megfelelően tudunk készülni a kiszálláshoz.

Ha gázszerelőre van szükséged a XIV. kerületben, ránk számíthatsz!

Ha gázszerelőre van szükséged a XIV. kerületben, ránk számíthatsz!

Szükséged lenne egy tapasztalt gázszerelőre, aki elhárítja az otthonodban adódott, gázzal kapcsolatos bajokat?

Lecserélnéd régebbi gázkészülékedet, tűzhelyedet, és kellene valaki, aki gyorsan és szakszerűen elvégzi a munkát?

Akkor ne habozz, hanem keress minket a XIV. kerületből is, vagy Budapest és Pest megye bármelyik másik pontjáról!

Vészhelyzet esetén akár extra gyorsan pár órán belül is ki tudunk szállni, és az általunk adott számlát a biztosítók is gond nélkül elfogadják!

Az általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk, nem hagyunk cserben, miután végeztünk nálad!

Hívj hát minket bizalommal a nap 24 órájában, vagy kérj visszahívást az oldalunkon, és bízd ránk a gázszerelést Te is!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók