+36 20 350 1350
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Gázszerelés, gázkészülék szerelés

Mi vagyunk azok, akik a régi, de megbízható gázkészülékek, és a legmodernebb, számítógéppel vezérelhető eszközök javításában, szerelésében, cseréjében, karbantartásában egyaránt segíteni tudnak Neked!

Hívj minket, és szükség esetén akár 1 órán belül is kiérkezünk hozzád Budapest és Pest megye területén!

A gázkészülék szerelés nem csak az otthonod melegéről, de biztonságáról is szól: mindenképp fordulj profi szakemberekhez, ha segítségre van szükséged.

 

Keresd gázszerelő, gázkészülék szerelő kollégáinkat!

Gázszerelő >>>

Bármilyen típusú gázszerelési feladatról van szó, a gázhálózattól kezdve a különböző gázkészülékekkel kapcsolatos szerelésekig, keresd szakembereinket bizalommal!

Gázkészülék szerelő >>>

Legyen szó kazánról, gáztűzhelyről, bojlerről, átfolyós vízmelegítőről, bármilyen gázkészülék javítását, karbantartását, telepítését bátran rábízhatod tapasztalt szerelőinkre.

Gázbojler szerelő >>>

Nem melegíti a vizet a bojler megfelelően? Karbantartásra, szerelésre, esetleg egy teljesen új gázbojlerre van szükség? Keress minket elérhetőségeinken, és megoldjuk a problémát!

Gázbojler javítás >>>

Nem törvényszerű, hogy mindenkinek ismernie kell az otthoni berendezéseit, viszont ahhoz, hogy a megfelelő szakembereinket küldjük ki hozzád a megfelelő eszközökkel, nem csak a hibát kell pontosan felmérnünk a telefonos beszélgetés során, hanem azt is, hogy milyen eszközről beszélünk.

Bojler szerelés, javítás >>>

Nincs meleg víz a házban? Ha a gázbojlerben van a hiba, akkor azt minél hamarabb javítani kell! Hívd szakembereinket már most!

Átfolyós gáz vízmelegítő szerviz >>>

Nincs szükség tartályra, és nincs olyan, hogy „elfogyott a meleg víz”. Egy átfolyós gáz vízmelegítő akkor dolgozik, amikor Neked a legnagyobb szükséged van rá.

Átfolyós gáz vízmelegítő szerelő >>>

Nehezen működik az átfolyós gáz vízmelegítőd? Netán egyáltalán be sem kapcsol? Ennek több oka is lehet. Gyors és szakképzett segítségért bátran keress meg minket!

Gázkazán szerelő >>>

Nem indul be a kazán? Vagy csak a rendszeres ellenőrzéshez, karbantartáshoz keresel szakembert? Tudd le ezt a feladatot gyorsan és egyszerűen: hívd gázkazán szerelőinket most!

Gázkazán javítás >>>

A gázkazán egy nagyon elterjedt eszköz a háztartásokban, így sokan érzik úgy, hogy elég jól ismerik ahhoz, hogy hiba esetén megbütyköljék. Ezek a házi javítások ritkán vezetnek jóra, sőt, több kárt okozhatnak, mint amennyit használnak!

Kazán csere >>>

A jogszabályi előírásoknak megfelelő, kiváló minőségű kazánok beszerzésében, szerelésében nyújtunk segítséget ügyfeleinknek, a legnagyobb hatékonyságot biztosítva.

Kazán szerelés >>>

Nem kell feltétlenül cserélni a kazánt, ha nem működik: ha javítható, akkor szerelőink mindent megtesznek azért, hogy a régi kazánod ugyanolyan jól dolgozzon, mint azelőtt.

Kombi kazán >>>

Meleg víz és fűtés egyetlen készüléken keresztül? Az utóbbi időben a kombi kazánok technológiája nagyon kiforrottá vált, mi pedig mindent megteszünk, hogy problémamentesen működjenek számodra!

Kondenzációs kazán >>>

A legnagyobb hatásfokon működő, a kazánok fejlődéstörténetének (jelenlegi) csúcsát jelentő kondenzációs kazánok beszerelésében, javításában, cseréjében is segítséget tudunk nyújtani Neked!

Turbó kazán >>>

A turbóval felszerelt kazánok biztonságosabbak, hiszen az égéstérben keletkezett szénmonoxidot a kéményen keresztül kijuttatják, hogy a mérgezés veszélyét a minimumra csökkentsék.

Konvektor szerelés >>>

Olcsó, gyorsan telepíthető, és rövid idő alatt képes meleget teremteni a helyiségben: ezek a gázkonvektorok legnagyobb előnyei. Ismerj meg róluk és szerelésükről többet oldalunkon!

Gázkonvektor szerelő >>>

Új konvektort szereltetnél valamelyik helyiségbe? Vagy a meglévő szorul javításra, szerelésre? Bízd ránk bátran a feladatot: várjuk hívásodat!

Gázkonvektor javítás >>>

Bár még ma is sok ezer gázkonvektor üzemel az országban, az egykor nagyon is népszerű készülékeket egyre több háztartásban cserélik le az eggyel modernebb megoldást képviselő központi fűtésre.

Gáztűzhely szerelő >>>

Nem működik a gáztűzhelyed? Szakemberre van szükség az új gép bekötéséhez? Hívj minket telefonon, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást oldalunkon!

Hívd tapasztalt fűtésszerelőinket!

Fűtésszerelő >>>

Nem melegszik a radiátor, nem működik a padló-, fal- vagy mennyezetfűtés? Fűtésszerelő csapatunk gyorsan megállapítja a hiba okát, és javítja is Neked, hogy ne kelljen fáznia a családnak!

Cirkó szerelő >>>

A teljes cirkulációs elven működő fűtésrendszer szerelése, karbantartása kapcsán számíthatsz szakképzett fűtésszerelő kollégáinkra.

Radiátor szerelő >>>

Hideg a radiátor, pedig a kazán működik? Fűtésszerelő kollégánk már várja hívásodat, hogy miután röviden elmondtad neki a problémát, el is indulhasson hozzád a megoldással.

Termosztát szerelő >>>

Mindig ideális hőmérsékletet szeretnél otthonodban? A megfelelő termosztáttal hatékonyabbá teheted a fűtésedet! Látogass el ezzel foglalkozó oldalunkra!

Csőtörés >>>

A fűtésrendszer működését akadályozza egy csőtörés? Műszeres beméréssel 50 cm-es pontossággal meg tudjuk állapítani a hiba helyét, hogy a lehető legegyszerűbb és legolcsóbb legyen a javítás.

 

 

Gázkészülékek, amikkel a legtöbbet foglalkozunk:

Ariston kazán >>>

Rendszeres és szakszerű karbantartás mellett az Ariston gázkazánok megbízhatóan és hosszú távon működnek. Bármilyen szerelésre, szervizre van szükséged velük kapcsolatban, hívj minket!

Ariston kazán javítás >>>

Ariston kazánod van? Remekül választottál! Ha odafigyelsz a készülékekre, sokáig fog Téged szolgálni. Cikkünkből megtudhatod, hogy mire figyelj oda a karbantartásnál!

Baxi kazán javítás >>>

Ugye Te is csak a Baxi márkára specializálódott szakemberre bízod a kazánszerelést? Olvasd el cikkünket, hogy megtudd, miért elengedhetetlen a jó szakember kiválasztása!

Baxi kazán >>>

Könnyen beszerezhető alkatrészeinek köszönhetően a Baxi kazánok a határozottan jól javítható készülékek kategóriájába esnek. Tudj meg róluk többet oldalunkon!

Biasi Turbo >>>

Egy turbóval felszerelt kazán biztonságosabb társainál, viszont a plusz alkatrészek miatt nagyobb odafigyelést is igényel. Biasi Turbo karbantartáshoz, szereléshez bátran kérd segítségünket!

Biasi Turbo kazán javítás >>>

A Biasi egy igen népszerű márka, turbó kazánjaik pedig tényleg a legmagasabb fokú biztonságot nyújtják. Javításukhoz, karbantartásukhoz nyugodtan fordulhatsz hozzánk!

Bosch kazán >>>

Hosszú szervizintervallum jellemzi a Bosch kazánokat, ami azt jelenti, hogy viszonylag ritkán kell őket javítani, szerelni. Ha valami mégsem működik, vagy szakértőkre bíznád a karbantartást, hívj minket!

Buderus kazán szerviz >>>

Gázkészülék szerelőink felső kategóriás, Buderus kazánok javítását, szervizelését, szerelését és karbantartását is vállalják. Ha a legjobb minőségben hiszel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Buderus kazán szerelő >>>

Gázkészülék szerelőink felső kategóriás, Buderus kazánok javítását, szervizelését, szerelését és karbantartását is vállalják. Ha a legjobb minőségben hiszel, vedd fel velünk a kapcsolatot!

D-ÉG >>>

Bár a D-ÉG gázkészülékek, kazánok gyártása már megszűnt, a készülékek még évtizedek múltán is képesek megbízhatóan működni. Hívj minket, ha ezzel kapcsolatban van szükséget segítségre.

FÉG >>>

Kazánok, vízmelegítők, kombinált készülékek… a FÉG gyárakban készült termékek kifejezetten megbízhatóan működnek, és jól reagálnak a felújításra is.

Hajdu kazán >>>

A manapság újra virágkorukat élő Hajdu kazánok beszerelését, javítását, karbantartását is érdemes profikra bízni.

Immergas >>>

Megfelelő karbantartás mellett az Immergas gázkészülékek megbízhatóan, problémamentesen működnek hosszú időn keresztül. Tudj meg róluk többet oldalunkon!

Junkers >>>

A német minőség: ez teszi népszerűvé a Junkers készülékeit. Nagy alkatrész ellátottságának köszönhetően a legújabb, legmodernebb Junkers készülékek javítását is örömmel vállaljuk!

Mika kazán >>>

Gázkonvektorok helyére tökéletesen beszerelhető, praktikus, kis méretű kazánok a Mika termékei, amik engedélyeztetése sem olyan hosszadalmas, mint egy hagyományos kazáné.

Saunier Duval >>>

Jól javítható, jó alkatrész ellátottsággal rendelkező gépek, amik megbízhatóan működnek hosszú időn keresztül. Keress minket, ha Saunier Duval készülékkel kapcsolatban van szükséged segítségre!

Stiebel Eltron

Bár termékeit már nem gyártják, alkatrész ellátottságuk még mindig kifejezetten jó, emiatt pedig könnyen is javíthatóak a Stiebel Eltron gépei.

Vaillant kazán >>>

Megbízható, jó alkatrész ellátottsággal rendelkező, egyszerűen javítható készülékek: ezek a tulajdonságok teszik a Vaillant termékeit népszerűvé az emberek körében.

Westen kazán >>>

Jó minőségű, megbízható kazánok, amik az otthon melegét problémamentesen biztosítják. Kazán szerelőinkre bátran számíthatsz Western kazánok szerelése, karbantartása kapcsán.

Wolf kazán >>>

Ipari és háztartási méretekben egyaránt készülnek Wolf kazánok, és a minőség mindkét esetben azonos. Tapasztalt szerelőink a legmodernebb Wolf készülékek javítását is vállalják számodra!

Ezekből a budapesti kerületekből és Pest megyei településekből hívják gázszerelőinket a leggyakrabban:

Gázszerelő XVIII. kerület >>>

Ha egyszer elromlik a gázkazán, akkor készülj fel rá, hogy mélyen a zsebedbe kell majd nyúlni. A cserélendő alkatrészek soha nem olcsók, ráadásul hosszadalmas folyamat is, mire újra üzembe helyezhetővé válik a készülék.

 

Hívj minket, vagy kérj visszahívást most!

  • Sürgősen van szükség a gázszerelőre? 1 órán belül kiérkezünk hozzád!
  • Kérj visszaívást, ingyenes tanácsadásért!
  • Nincs kiszállási díj munkavégzés esetén! (Egyéb esetekben br. 20.000 forint)
  • Az elvégzett munkáról olyan számlát állítunk ki, amit a biztosítód is elfogad majd.

Kollégáink várják hívásodat!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók