+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Csatornakamerázás a nehezen hozzáférhető hibákhoz

Bizonyára veled is megesett már, hogy olyan problémával, meghibásodással találkoztál, ami nem volt szabad szemmel látható, de a megléte teljességgel nyilvánvaló volt.

De mi a helyzet akkor, ha még arról sem tudsz, hogy egyáltalán probléma van?

Hogyan lehet olyan meghibásodásokat feltárni, amik rejtve vannak a szemünk elől, anélkül, hogy komoly rombolást vinnénk végbe miatta?

Mert hát valljuk be: a vízvezeték-rendszereink túlnyomó többsége nincs szem előtt, csak annyi látszik ki a falból, burkolat alól, amennyi feltétlenül szükséges.

De ha a gond ott jelentkezik, ahol már nem hozzáférhető, akkor sajnos marad a keresés, bontás.

Van azonban egy módszer, amivel ennél sokkal könnyebben és pontosabban meg lehet állapítani, hogy hol található a probléma gyökere, ez pedig a csatornakamerázás!

Na de mikor érdemes ezt a technológiát bevetni?

Lehetséges gondok a csőrendszerrel

Legyen szó akár vízvezetékről, akár csatornarendszerről, egy ingatlan csőhálózata sem sebezhetetlen.

Számos olyan tényező akadhat, ami miatt megsérülhet, és ami további problémákat okozhat a szimpla kellemetlenségtől az épület szerkezeti meggyengüléséig.

Például egy eldugult lefolyó vagy WC, ami nem engedi lefolyni a vizet, esetleg visszaszivárog belőle, nem tűnik komolynak olyasmi mellett, mint például egy elfagyott fővezeték vagy egy csőtörés a falban.

Természetesen az előbbiek sem éppen arról híresek, hogy feldobnák az ember napját, de ha már ott tart egy meghibásodás, hogy a falból szivárog a víz, akkor nagyon gyorsan érdemes cselekedni, hiszen elég súlyos gondok is adódhatnak belőle.

Igen ám, de honnan tudhatjuk, hogy hol és milyen mélyen van a hiba?

A régi iskola azt diktálta, hogy ilyenkor addig ki kell bontani a falat, felásni a kertet, amíg ki nem derül, hogy hol keletkezett a csőtörés, makacs dugulás.

Csakhogy ez a rengeteg kellemetlenség mellett óriási plusz anyagi terhet is ró a tulajdonosra azon felül, hogy a siker még így sem garantált.

Éppen ezért lehet sokkal jobb eredményekkel alkalmazni a csatornakamerázást, mint az eszetlen bontást és rombolást!

Kamerával a hibák ellen

Akárcsak egy dokumentumfilmben, ahol az ókori egyiptomi sírkamrába először egy száloptikás kamerát vezetnek le, úgy a csőkamerázás lényege is az, hogy feltárjuk és lokalizáljuk a meghibásodást.

Egy különleges kamera segítségével a szakember ilyenkor lehatol a gyanús csővezetékbe, és videóra veszi, ami az optika körül van.

Az így készült felvételt visszanézve nagyon pontos és alapos vizsgálatot lehet végezni, akár fél méteres pontossággal be lehet határolni, hogy hol található a gond.

Azonban ehhez rendkívüli felkészültség és komoly szakmai tapasztalat szükséges, hiszen szakavatatlan szem számára nem feltétlenül tűnnek fel azok a jelek, amik árulkodóak lehetnek.

Tehát ahelyett, hogy gyorsan rendelsz az internetről egy száloptikás kamerát magadnak, inkább hívj fel minket, akik már rendelkezünk ezzel a technológiával, és szemünk is van ahhoz, hogy kiszúrjuk a meghibásodást.

Csatornakamerázás, hogy elkerülhesd a felesleges hajcihőt

Ha már megtaláltuk a dugulást, csőtörést, onnantól kezdve sokkal könnyebb dolgunk van nekünk is és Neked is, hiszen ahelyett, hogy több méternyi hosszan ki kellene bontani a falat, felásni a kertet, bőven elegendő a hiba tényleges közelében megtenni ezt.

Téged is, és magunkat is rengeteg felesleges plusz munkától és bajlódástól kímélhetünk meg ezzel az eljárással, mindamellett, hogy még időt is spórolunk.

A csatornakamerázás nálunk egy külön szolgáltatás, melyhez teljes felkészültséggel és minden szakmai tapasztalatunkkal érkezünk ki hozzád!

Ha érzékelhető, hogy problémák vannak a csatorna- vagy vízvezetékrendszerrel, de szabad szemmel nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy hol is található a meghibásodás, akkor mindenképpen érdemes a kamerás megoldást megpróbálni.

Ha nem szeretnél a dugulás vagy csőrepedés mellé még egy jelentős tatarozást is kifizetni, akkor keress meg minket csatornakamerázás szolgáltatásunkért, és mi örömmel feltárjuk neked, hol is van a hiba forrása.

Kamerás hibakeresésért keress minket telefonon akár már most!

Kérj itt visszahívást!





Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók