+36 20 350 1350
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Vízvezeték szerelés, vízszerelés Budapesten és Pest megyében, szükség esetén azonnali kiszállással

SOS vízszerelőre van szükséged?

Csöpögnek a csapok, nem működik a mosógép, vagy még rosszabb: csőtörésre gyanakszol?

Bármilyen vízszereléssel kapcsolatos feladatod van számunkra, keress meg minket bátran, mi pedig vészhelyzet esetén akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád, hogy elhárítsuk a problémát.

Miben lehetünk a segítségedre?

Milyen szakemberre van szükséged?

Vízvezeték szerelő, vízszerelő >>>

Víznyomó és lefolyó hálózat, illetve berendezések (mosdók, mosogatók, kádak, zuhanykabinok, WC-k, stb.) beszerzésében, javításában, cseréjében nyújtanak segítséget tapasztalt vízszerelő kollégáink.

Fűtésszerelő >>>

Nem melegszenek a radiátorok? Nem folyik rendesen a víz a fűtőhálózat vezetékeiben? Fűtésszerelő kollégáink várják hívásodat, hogy minél hamarabb elháríthassák a problémát!

Gázszerelő, gázkészülék szerelő >>>

Nincs meleg víz a lakásban? Nem működik a gázkészülék? Tapasztalt gázkészülék szerelőink állnak rendelkezésedre, hogy kijavítsák az esetleges hibákat, vagy elvégezzék a szükséges karbantartást.

Vízvezeték szerelés, csatornázás

Duguláselhárítás >>>

Nem folyik le a víz a lefolyóból? Kérj profi duguláselhárítást tapasztalt és szakképzett vízszerelő, vízvezeték szerelő kollégáinktól most!

Csatornázás >>>

Lehet esőcsatorna, szennyvízcsatorna, légcsatorna, akár házon kívül, akár belül, mi bárminek a kiépítésében, karbantartásában segítséget nyújtunk Neked, csak hívj minket!

Szennyvíz csatorna >>>

Házon belül és kívül is vállaljuk nem csak a szennyvíz csatornák, lefolyórendszerek tisztítását és karbantartását, de kiépítését, telepítését is.

Lefolyótisztítás >>>

Nem akar lefolyni a víz a mosdókagylóból, mosogatóból? Mielőtt még házi praktikákkal próbálnád megoldani, kérd profik segítségét!

Csőtörés >>>

Legyen szó akár a nyomó-, szennyvíz- vagy fűtési hálózatban történő meghibásodásról, ha kell, műszeres bemérés mellett oldjuk meg számodra a problémát!

Csatornakamerázás >>>

Szennyvízcsövek állapotfelméréséhez, az esetleges hibák megállapításához használjuk rendszeresen kamerával felszerelt, száloptikás eszközeinket.

Csatornatisztítás >>>

Nagy nyomású ipari pumpáinkkal, spirális duguláselhárító berendezéseinkkel, és víztúlnyomással működő eszközeinkkel állunk rendelkezésedre!

Fagycsap >>>

Ha nem akarjuk, hogy a fagynak kitett vízhálózat csövei szétrepedjenek, azonnal javíttatni, cseréltetni kell a meghibásodott fagycsapokat. Keress minket ennek kapcsán bármikor!

WC szerelés, javítás, csere

WC csésze csere, szerelés >>>

Bármilyen anyag, bármilyen forma, és bármilyen típus beszerelésében segítséget nyújtunk Neked.

WC dugulás >>>

Gyors segítséget kínálunk bármilyen típusú dugulás elhárításában. Nem kell egyből a vegyszerekhez nyúlni: bízd szakemberre a feladatot!

WC tartály szerelés, csere, javítás >>>

Fej feletti, vagy alacsonyabb, különálló vagy monoblokkos, húzós, vagy nyomógombos, látható, vagy rejtett… bármilyen WC tartályról van is szó, ránk számíthatsz!

WC csésze bekötés, beszerelés >>>

A toalett egy olyan része a lakásnak, mely különösen kellemetlen, ha elromlik. Mindenki tudja, hogy csak profikra szabad bízni a WC csésze cseréjét, el is mondjuk, miért!

Darálós WC javítás, szerelés >>>

Eldugult, leállt a rendszer? Leégett a motor? Javításra, cserére van szükség minél hamarabb? Ha darálós WC-ről van szó, ránk bármikor számíthatsz!

Dömötör WC tartály javítás, szerelés >>>

Magyarország egyik legnépszerűbb, legelterjedtebb WC tartálya. Viszonylag ritkán hibásodik meg, de ha mégis, akkor hívj minket bátran!

Geberit WC tartály javítás >>>

A világszerte ismert és használt Geberit WC tartályok csendesen és megbízhatóan dolgoznak folyamatosan, feltéve, hogy szerelésüket szakemberek végzik!

Laguna WC tartály javítás, szerelés >>>

Egy jó áron elérhető, megbízhatóan működő WC tartályt szeretnél beszereltetni? Vagy a meglévő javításához, karbantartásához keresel szakembert? Bízd ránk a feladatot!

Kádfelújítás, szerelés, beépítés

Fürdőkád felújítás, kádfelújítás >>>

Egyaránt vállaljuk fém és műanyag, akril kádak javítását, felújítását, hogy a fürdőszobád egyik legfontosabb eleme továbbra is esztétikus maradhasson.

Akril kádak >>>

A legnagyobb formai és színbeli változatosságban kapható akril kádak beépítése komoly odafigyelést és szakértelmet igényel. Kérd ehhez szakértőink segítségét!

Csaptelep, mosdó csere és szerelés

Csaptelep csere >>>

Egyszerű feladatnak tűnik, de komoly körültekintést igényel. Keress minket bizalommal, bármilyen csaptelepről is legyen szó!

Mosdó szerelés >>>

Ahány féle forma, anyag és típus, annyi féle különböző beszerelési módra lehet szükség. Bármilyen szabványú mosdó beszereléséről van szó, bátran ránk bízhatod a feladatot!

Mosogató bekötése >>>

Lehet porcelán, gránit, fém, üveg… minden mosogató változat bekötésében, szerelésében segítséget tudunk nyújtani számodra!

Mosogató javítás, csere, karbantartás >>>

A mosogató az egyik legfontosabb vízzel kapcsolatos eleme otthonunknak, éppen ezért javasolt a javítását, cseréjét, karbantartását szakértőre bízni. Minket bátran hívhatsz hozzá!

SOS segítségre van szükséged?

Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Bojler és kazán szerelés, javítás

Bojler szerelés és javítás >>>

Kilyukadt, kirepedt a gáz- vagy a villanybojler? Elöregedés miatt cserélni kéne? Bármilyen probléma, meghibásodás merül fel, vagy ha csak telepítéshez keresel szakembert, hívj minket bátran!

Gázbojler szerelő >>>

Hívd szakemberünket, akár vadonatúj gázbojler beszereléséhez keresel segítséget, akár a meglévő szorul mihamarabbi javításra, szervizelésre, karbantartásra!

Átfolyós gáz vízmelegítő szerelés, javítás >>>

Legyen szó akár a készülék, akár a vízhálózat meghibásodásáról, számíthatsz segítségünkre. Tudj meg többet az átfolyós gáz vízmelegítőkről ezekkel foglalkozó oldalunkon!

Kazán szerelés >>>

Bármilyen kazán szerelését, javítását vállaljuk számodra gyorsan, eredeti gyári alkatrészek felhasználásával. Kattints, és ismerd meg munkánkat részletesen!

Gázkazán szerelő >>>

Szakembereink éveken át tanultak azért, hogy mára minden típusú gázkazán javítását, szerelését el tudják végezni. Keress minket bármilyen probléma esetén!

Kombi kazán >>>

Egy készülékkel történik a fűtés és a meleg víz előállítás is? Hívd tapasztalt szerelőinket, ha kombi kazánoddal valami nem működik, vagy új készüléket szeretnél beszereltetni!

Kondenzációs kazán >>>

A legmodernebb, legbiztonságosabb gázkészülékek javítását, szerelését, cseréjét, telepítését egyaránt vállaljuk számodra. Tudj meg ezekről többet oldalunkon!

Radiátor szerelés >>>

Kilyukadt a radiátor? Nem folyik rendesen a víz a fűtésrendszerben? Nem melegszenek a fűtőtestek? Hívj minket, mi pedig felmérjük és megoldjuk a problémát!

Termosztát szerelő >>>

Bármilyen típusú termosztát beszerelését, javítását, cseréjét vállaljuk, hogy az otthonod melege mindig biztosítva legyen.

Márkák és készülékek, amikkel a legtöbbet foglalkozunk

Ariston kazán >>>

A jó kazán addig működik megbízhatóan, amíg rendszeresen ellenőrzik és karbantartják. Nem egy Ariston készülék szerelésével foglalkoztunk már – hívj minket bátran!

Baxi kazán >>>

Jól működő, kiváló alkatrész ellátottságú Baxi kazánokkal kapcsolatos bármilyen munkára állnak rendelkezésedre tapasztalt kollégáink.

Biasi Turbo kazán >>>

A Biasi biztonságosabb, turbós kazánjai is alapos ellenőrzéseket követelnek, hogy megfelelően tudjanak működni. Kérj tőlünk segítséget ezek szervizével kapcsolatban is!

Bosch kazán >>>

A Bosch hosszú távon is megbízhatóan működő, könnyen szervizelhető kazánjainak beszerelését, javítását is bátran ránk bízhatod! Hívd szakértőinket már most!

Buderus kazán >>>

Ritkán van rá szükség, de ha eljön az ideje, nem minden szakember képes egy felsőkategóriás Buderus kazán szervizét elvégezni – ránk viszont minden esetben számíthatsz!

D-ÉG >>>

Meghibásodott a régi, megbízható D-ÉG készülék? Hívj minket, és megoldjuk a javítást, vagy ha az nem kivitelezhető, akkor akár a kazán cseréjét is!

FÉG >>>

Akár önálló vízmelegítőről, akár kazánnal kombinált eszközről beszélünk, a FÉG neve a mai napig a legmegbízhatóbbak között van. Készülékei szervizéhez keress minket bátran!

Hajdu kazán >>>

Ki ne hallotta volna Magyarországon ezt a nevet? A Hajdu gázkészülékek manapság újra virágkorukat élik, szervizükben pedig mi is segítséget tudunk nyújtani neked!

Junkers >>>

Megbízható, német minőség, ami a folyamatos fejlesztésekben is megmutatkozik. Jó alkatrész ellátottságuknak köszönhetően a Junkers készülékek a könnyen javíthatóak közé tartoznak.

Vaillant kazán >>>

Jól ismert, megbízható márkanév, kiváló alkatrész ellátottsággal, és jó szervizelhetőséggel. Hívj minket, ha Vaillant készülék szerelésére van szükség!

Wolf kazán >>>

A gázkészülék szerelőknek csak egy szűk csoportja ért a felső kategóriás, rendkívül megbízható Wolf készülékek szereléséhez – mi közéjük tartozunk!

 

Vízszerelőinkre Budapest bármely kerületében és Pest megye bármely településén számíthatsz. Innen hívnak minket a leggyakrabban:

Vízszerelő Zugló >>>

Egy vízszerelő feladatköre igazán széles. Értenie kell természetesen a vízvezetékek, csaptelepek, mosdók szereléséhez és cseréjéhez, de akár a csatornázáshoz, lefolyótisztításhoz és a WC szereléséhez, kádfelújításhoz is.

Vízszerelő 13. kerület >>>

A vízszerelést sokan veszik félvállról, holott nem kell hozzá kevesebb szakértelem, mint a gázhoz vagy az áramhoz. Keress minket bátran a 13. kerületből, illetve sok más helyről is!

Vízszerelő Vác >>>

Csöpög a csap? Nedvesedik a fal? Ázik az alsó szomszéd? Magától pörög a vízóra? Ha kell egy jó vízszerelő Vác városában vagy bárhol Pest megyében, ránk számíthatsz!

Vízszerelő Veresegyház >>>

Elrepedt a WC tartály? Gondok vannak meleg vízzel? Felújításra szorul a fürdőkád? Megbízható szakembereinkkel és profi felszerelésünkkel segítünk, hogyha gyorsan vízszerelőre van szükséged!

Miért bízz ránk minden vízszereléssel kapcsolatos feladatot?

  • Profi, szakképzett csapattal dolgozunk.
  • Szükség esetén 1 órán belül megérkezünk a helyszínre.
  • Napi 24 órás ügyeleti szolgálatban vagyunk.
  • Ingyenes tanácsadást kínálunk.
  • Számláinkat a biztosítók is elfogadják.
  • Munkavégzés esetén nem számolunk fel kiszállási díjat (egyéb esetben ez br. 20.000 Ft).

Hívj minket, vagy kérj tőlünk visszahívást most, ha valóban profi vízvezeték szerelőre, vízszerelőre van szükséged Budapesten és Pest megyében!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók