+36 20 350 1350
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Fűtésszerelés Budapesten és Pest megyében

Nem melegednek a fűtőtestek?

A padló-, fal- vagy mennyezetfűtéssel van probléma?

Hiába működik a gázkészülék tökéletesen, a lakásban mégis hideg van?

Ilyen esetekben minél hamarabb van szükséged egy tapasztalt, szakképzett fűtésszerelő segítségére!

Ne hagyd, hogy otthonod melege elvesszen – hívj minket, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást most, és szakértőink megoldják a fűtési rendszeredben keletkezett hibákat!

Fűtésszerelőre vagy gázkészülék szerelőre van szükséged?

A köznyelvben gyakorlatilag összemosódik ez a két fogalom, holott a valóságban két különálló szakterülettől beszélünk.

Bár nálunk mindkét terület szakembereit megtalálod, azért gyorsan vegyük át, mik itt a fő különbségek.

Amennyiben a hőtermelő berendezéssel, tehát pl. kazánnal van probléma, akkor gázkészülék szerelőre van szükséged.

Ha viszont a készülék működik, még sincs meleg az otthonodban, akkor a fűtéshálózatban lehet a hiba (pl. a csőhálózatban, vagy a radiátorokban): ebben az esetben fűtésszerelőt kell hívnod.

De nem csak javítás, hanem kiépítés, beszerelés esetén is számíthatsz segítségünkre – hívj minket bátran!

 

 

Fűtésszerelőink állnak rendelkezésedre!

Fűtésszerelő >>>

Évtizedes tapasztalat áll mögöttünk, úgyhogy bátran mondhatjuk, hogy a fűtésrendszeredet érintő szinte minden problémát meg tudnak oldani fűtésszerelő kollégáink számodra!

Cirkó szerelő >>>

Bármilyen cirkulációs elven működő fűtésrendszer kiépítésében, karbantartásában, javításában számíthatsz fűtésszerelő kollégáink segítségére!

Cirkó javítás >>>

A cirkó fűtés egyszerre kényelmes és praktikus, egyenletes meleget biztosít az egész lakásban. Ám ha meghibásodik, akkor mindenképpen érdemes azonnal szakembert hívni!

Központi fűtés szerelő >>>

Profi fűtésszerelőre van szükséged, aki a központi fűtés karbantartásában, szerelésében tud segíteni? Hívj minket most!

Központi fűtés javítás >>>

A központi fűtés nagyon kényelmes és előnyös megoldás, ám előfordulhatnak benne meghibásodások. Ilyenkor nem érdemes várni, hanem célszerű rögtön segítséget hívni!

Radiátor szerelő >>>

Rengeteg féle radiátor van, és nem mindegy, hogy milyen rendszerre melyiket próbáljuk kötni. Kerüld el a kellemetlen meglepetéseket: hívd radiátor szerelőinket most!

Radiátor csere >>>

Reszketsz a hidegben, mert javítani kellene a radiátort? Bízd ránk! Szakértő kollégáink várják a hívásodat, ha radiátor csere, javítás, karbantartás szükséges!

Csőtörés >>>

A fűtés csőrendszerében lehet valamilyen hiba? A műszeres bemérésnek köszönhetően a lehető legnagyobb pontossággal határozzuk meg a probléma helyét, hogy a megoldás is gyors legyen!

Termosztát szerelő >>>

A megfelelő hőmérsékletet akarod az otthonod különböző helyiségeiben? Termosztát szerelésben, telepítésben is segítséget tudunk nyújtani Neked!

Termosztát javítás >>>

A termosztát nélkül lehetetlen szabályozni a fűtésünket, így nagyon nagy gondot okoz, ha meghibásodik. A szerelését csakis szakemberre szabad bízni!

Kérd gázkészülék szerelő kollégáink segítségét!

Gázszerelő >>>

Nem a fűtésrendszerrel, hanem a gázkészülékkel kapcsolatban van szükséged szakértők támogatására? Kiépítés, karbantartás, szerelés: hívj minket, vagy kérj tőlünk ingyenes visszahívást most!

Gázkészülék szerelő >>>

Bojlerek, kazánok, konvektorok, tűzhelyek… Bármilyen gázkészülékről legyen is szó, a mi szakértelmünkre bátran támaszkodhatsz!

Bojler szerelés, javítás >>>

Nincs elég meleg víz? Már be sem akar indulni a készülék? Ragadj telefont, vagy kérj tőlünk visszahívást, bármilyen típusú bojlerről legyen is szó!

Gázbojler szerelő >>>

Nem működik a gázbojler? Ne hagyd, hogy a berendezéseid meleg víz nélkül maradjanak! Hívd tapasztalt gázbojler szerelőinket most!

Gázkazán szerelő >>>

Nem gyullad be a kazán? Valami nem működik rendesen? Bármilyen típusról is legyen szó, mi gyorsan megállapítjuk a hibát, megoldjuk, és teszünk róla, hogy a jövőben ne térhessen vissza!

Kazán csere >>>

Régi, elavult kazánok cseréjét vállaljuk modern, az Európai Unió irányelveinek megfelelő új készülékekre Budapesten és Pest megye területén.

Kazán szerelés >>>

Rövid időn belüli kiszállással, minden alkatrész birtokában vállaljuk kazánod javítását, szerelését. Hívd gázkészülék szerelő szakembereinket most!

Gázkonvektor szerelő >>>

Meghibásodott a gázkonvektor? Esetleg újat szeretnél venni és beszereltetni? Kérd gázkészülék szerelőink segítségét minél hamarabb telefonon, vagy oldalunkon keresztül!

SOS segítségre van szükséged?

Hívj minket azonnal, mi pedig akár 1 órán belül kiérkezünk hozzád!

Készülékek és márkák, amikkel a legtöbbet foglalkozunk:

Kombi kazán >>>

Fűtő- és vízmelegítő készülékek, ismertebb nevükön kombi kazánok szerelésében, karbantartásában is segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

Kondenzációs kazán >>>

A legmodernebb, legnagyobb hatékonysággal működő kazánokkal kapcsolatos minden feladatot vállalunk. Kérj tőlünk visszahívást, vagy hívj minket most!

Konvektor szerelés >>>

Hatékonyak, gyorsan dolgoznak, és rendszeres karbantartás, szervizelés mellett hosszú távon is számíthatunk rájuk. Hívj minket, ha konvektor szereléssel kapcsolatban van szükséged szakértőkre!

Átfolyós gáz vízmelegítő >>>

A meleg víz soha nem fogy el, amíg az átfolyós vízmelegítő készülék megfelelően működik. Ezek karbantartását, javítását is bízd ránk bátran!

Ariston kazán >>>

Nem egy Ariston kazán fordult már meg a kezeink között: szeretnéd, hogy a tiédet is mi szereljük be, vagy javítsuk, karbantartsuk? Akkor keress minket bátran!

Baxi kazán >>>

Minél ritkábban találkozunk egy kazán típussal, annál jobb, hiszen ez azt jelenti, hogy annál ritkábban hibásodik meg. Persze ehhez karbantartás is kell: hívj minket Baxi kazánoddal kapcsolatban!

Biasi Turbo >>>

Nem egyszerű alkatrészt találni hozzájuk, de partnereinknek köszönhetően számunkra a Biasi Turbo készülékek javítása sem jelent problémát!

D-ÉG >>>

Meghibásodott a D-ÉG készülék? Kérd tapasztalt kollégáink segítségét, akik gyorsan meg tudják állapítani, szükség van-e a teljes cserére, vagy orvosolható-e egyszerűbben is a probléma!

FÉG >>>

FÉG márkájú kazánok, vízmelegítők javítását, karbantartását is ránk bízhatod, hiszen a megfelelő alkatrészekkel szinte minden esetben meg lehet oldani a felmerülő problémákat.

Junkers >>>

Megbízható, régi német gyártó, aki folyamatosan fejleszti a legújabb termékeket mind a mai napig. Jó alkatrész ellátottsága miatt könnyen javíthatók, szerelhetők a Junkers készülékek.

Mika kazán >>>

Konvektorok helyére beszerelhető, praktikus, kis méretű, magyar fejlesztés nyomán készülő Mika kazánok szerelését, javítását, karbantartását is ránk bízhatod!

Fűtésszerelőinket ezekre a Pest megyei településekre és budapesti kerületekbe hívják a leggyakrabban:

Fűtésszerelő Csepel >>>

Kellene egy fűtésszerelő Csepel lakott vagy ipari területén? Szökik a nyomás? Tócsa gyűlt a radiátor alá? Ismerd meg a lehetséges hibákat cikkünkből, és hívj minket bátran!

Fűtésszerelő Zugló >>>

A fűtésrendszer több okból is elkezdhet vacakolni, és bármikor jól jöhet egy fűtésszerelő Zuglóban, vagy bárhol máshol a fővárosban, Pest megyében. Hívj minket!

Fűtésszerelő Szentendre >>>

Fűtésszerelőre lenne szükséged Szentendrén, vagy bárhol máshol a fővárosban és Pest megyében? Ne várd meg, míg kihűl a lakás, keress meg minket, és érkezünk, amint lehet!

Fűtésszerelő Vác >>>

Váci vagy, és sürgősen szükséged lenne egy felkészült, szakképzett fűtésszerelőre? Akkor a legjobb helyen jársz, hiszen akár Hozzád is kimegyünk, legyen bármekkora a gond!

Fűtésszerelő Óbuda >>>

Hideg van a lakásban? Nem megy a radiátor? Ezek bizony nem kis gondok, ne halogasd a megoldásukat! Megmutatjuk, mit kell tenned, hogy mielőbb visszakapd az otthon melegét!

Akár fűtés-, akár gázkészülék szerelés, ránk számíthatsz!

Szerelés, javítás, karbantartás, csere, szerviz – bármire is van szükség a fűtésrendszerednél, szakértő kollégáink már várják hívásodat.

Ingyenes tanácsadást vállalunk telefonon keresztül, ha pedig a helyszínre megyünk, kiszállási díjat csak akkor számolunk fel, ha valóban történik munkavégzés.

Számláinkat a biztosítók is elfogadják, így a kárral járó költségek egy jelentős részét a lakásbiztosítási szerződéseden keresztül tudod fedezni.

Ne várj sokáig: a meleg az egyik legfontosabb, amit egy otthontól elvárhatsz – engedd, hogy segítsünk minél hamarabb helyreállítani a fűtésrendszeredet!

Várjuk hívásodat, vagy visszahívás kérésedet!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók