+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Fűtésszerelő Csepel egész területén és Budapest többi részén

Fűtésszerelő Csepel egész területén és Budapest többi részén 

Fűtés nélkül a mi éghajlatunkon nemigen lehet létezni, különösen a téli időszakban, ebben mindannyian egyetérthetünk.

Szerencsére ritkán, de azért előfordulnak néha igen komoly hidegek is, ám a fűtésre nem csak ilyenkor van szükség, hanem tartósan, hacsak nem akarjuk, hogy az egész ingatlan kihűljön.

Mert ha ez egyszer megtörténik, utána már sokkal több energiát igényel az ismételt felmelegítése, ezt pedig a pénztárcánk is erősen megérezheti.

Mi hát a megoldás, ha a fűtés valamiért nem úgy működik, ahogy kellene, illetve ha teljesen le is állt?

Egy jól képzett fűtésszerelő tudni fogja, mit kell tenni!

Milyen esetben hívjunk fűtésszerelőt?

Mindenek előtt érdemes kideríteni, hogy hol van a probléma gyökere: a fűtésrendszerben, vagy a kazánban, egyéb fűtőegységben?

Mert amíg az utóbbi esetben gázszerelőt kell hívni, addig az előbbi a fűtésszerelő szakterülete.

A csőrendszer és a hőleadó egységek (radiátorok) – az ezekben keletkezett hibák tartoznak a fűtésszerelőre, így ha specifikusan ilyen szakembert hívsz, megspórolhatsz magadnak egy-két felesleges és sok esetben drága kört.

Ha ugyanis fűtésrendszeri hibához gázszerelőt hívsz, akkor csak a kiszállási díjjal leszel szegényebb, de a problémád nagy valószínűséggel nem fog megoldódni.

Mi romolhat el a fűtésrendszerben?

Mi romolhat el a fűtésrendszerben?

Mint minden belső hálózat, úgy a fűtés is folyamatos terhelés alatt áll, különösen a használati időszakban.

Ebben közrejátszhat a fizika és a kémia is, sőt, emberi mulasztás miatt is számos fűtésrendszeri hiba jelentkezhet!

A legjellemzőbbek

  • a csőrendszer elöregedése, korrodálódása,
  • a radiátorok kilyukadása, szintén korrózió miatt,
  • valamint az illesztések, kapcsolódási pontok meggyengülése.

Mindezekért két dolog a fő felelős: a víz és a nyomás.

A régebbi fűtésrendszereket szinte mindig egyszerű, ötvözetlen vascsőből készítették, és mint tudjuk, a rozsda idővel a teljes csőfalat képes átenni, ami csőtöréshez, lyukadáshoz vezet.

A radiátorok terén nagyon hasonló a helyzet, különösen a lemezradiátoroknál: a korrózió elgyengíti, elvékonyítja a lemezt, amit utána a víz nyomása könnyedén átszakít.

Csatlakozások, csőtoldások esetén pedig a szakszerűtlenség, a gyenge, nem megfelelő kivitelezés okoz bajt.

Mit tehetünk ezek ellen?

Mindenképpen érdemes rendszeresen ellenőriztetni a rendszert egy szakképzett, hozzáértő fűtésszerelővel, aki jó esetben idejekorán felfedezi a gyengüléseket.

Ezen felül jobban tesszük, ha a fűtési szezonon kívül csökkentjük a nyomást a fűtésrendszerben, így tehermentesítjük a csöveket és a radiátorokat.

Plusz, ha történik is valami, akkor jóval kevesebb víz szökik el, így kisebb a károkozás esélye is.

Fűtésszerelő Csepel területén és egész Budapesten!

Csepel abból a szempontból különleges, hogy viszonylag sűrűn lakott terület, és emellett számos vállalkozás, ipari létesítmény is üzemel ott.

A fűtésre nem csak a lakásokban van szükség, hanem a műhelyekben, telephelyeken is, és itt ugyanúgy történhet fűtésrendszeri meghibásodás.

Ha azt tapasztalod, hogy nem fűt rendesen a rendszer, szökik a nyomás, tócsa gyűlt egy cső vagy egy radiátor alá, akkor célszerű azonnal megkeresned minket, és mi megyünk segíteni!

Ha kell egy jó fűtésszerelő Csepel bel-, illetve külterületén, vagy a fővárosban bárhol máshol, akkor ránk és több évtizedes szakértelmünkre számíthatsz!

Vészhelyzet esetén akár 1-2 órán belül is megérkezünk, keress hát minket bátran, vagy kérj tőlünk visszahívást!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók