+36 20 350 1350 +(36) 1-343-9991
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Profi fűtésszerelő Dunakeszi városában, vagy Pest megyében, Budapesten bárhol

Profi fűtésszerelő Dunakeszi városában, vagy Pest megyében, Budapesten bárhol

A fűtés legalább annyira alap szükségletünk, mint a csapvíz vagy az áram, hiszen nélküle élhetetlenné válnak a körülmények az érintett időszakban.

Sajnos kis országunk olyan területen helyezkedik el, ahol minden évben számolnunk kell legalább 2-3 hét kemény faggyal, még ha nem is olyan erőssel, mint amik tőlünk észak-keletre megszokottak.

De ezek a hideg, illetve fagyos időszakok pontosan elegek ahhoz, hogy egy ház vagy lakás teljesen kihűljön, hacsak nem üzemeljük be a fűtést.

Ám, ahogyan mindenben, amit ember alkotott, a fűtésrendszerünkben is keletkezhet olyan hiba, ami teljes egészében ellehetetleníti a használatát, ez pedig a hűvös évszakokban kifejezetten kellemetlen, és sürgős megoldást kíván.

És éppen ezért ajánljuk magunkat Neked is, hiszen fűtésszerelő munkatársaink nem csak Dunakeszire, de egész Pest megyében bárhová házhoz mennek, akár pár órán belül!

Mi történhet a fűtésrendszerrel?

A fűtésrendszerek alapvetően három dologból állnak össze:

  • a hőtermelő egységből,
  • a fűtővizet továbbító csőrendszerből,
  • és a hőleadásért felelős fűtőtestekből.

Ha ezek bármelyikében valami hiba keletkezik, az jelentősen visszavetheti a fűtés hatékonyságát, vagy akár teljesen lehetetlenné is teheti a lakótér melegítését.

Függetlenül attól, hogy milyen készülék melegíti fel és keringeti a vizet, bizonyos veszélyek folyamatosan fenyegetik a rendszert, melyek egy része kellő odafigyeléssel megelőzhető, azonban olyan is előfordul, hogy hirtelen üt be a baj.

Alapvetően az idő és a korrózió az elemek legnagyobb ellensége, hiszen a vasból, acélból készült alkatrészek rozsdásodásnak indulnak.

Megrepedhetnek, kilyukadhatnak a csövek és a radiátorok, de ugyanez a kazánban is okozhat károkat.

Ne felejtsük el aztán a nem megfelelő kiépítés miatt jelentkező problémákat sem, valamint az egyéb műszaki, elektromos meghibásodásokat sem!

Biztos, hogy fűtésszerelőre van szükséged?

Biztos, hogy fűtésszerelőre van szükséged?

Habár a fogalmak némiképp összetartoznak, lényeges különbséget tennünk fűtésszerelő és gázszerelő, gázkészülék szerelő között.

A gázszerelő szakember alapvetően a gázhálózat kiépítéséért és karbantartásáért vehető igénybe, míg a gázkészülék szerelő maguknak a gázhasználó eszközöknek a beépítéséért, bekötéséért és üzembe helyezéséért.

Ezzel szemben a fűtésszerelő a fűtéscsövek és radiátorok szakértője, így ha olyasvalakit értesítesz, aki az előbbiekben járatos, úgy egyáltalán nem biztos, az utóbbiakkal elboldogul.

Tehát célszerű előre megállapítani, hol jelentkezhetett a gond!

Ha szökik a nyomás a fűtésrendszerből, nem melegszenek megfelelően a radiátorok, vagy valahol csöpögést, szivárgást észlelsz, akkor fűtésszerelőre van szükséged.

Ám ha a kazán nem kapcsol be, hibát ír ki vagy gyengén teljesít, akkor gázkészülék szerelőt érdemes hívnod.

De van egy jobb ötletünk is: hívj minket, hiszen mi mindegyik szakterületen jeleskedünk!

Fűtésszerelőre van szükséged Dunakeszin? Számíthatsz ránk!

Több mint 30 éve képviseltetjük magunkat a víz-, gáz- és fűtésszerelésben, így talán nem túlzás azt állítani, hogy minden ilyen problémával találkoztunk már.

Miért épp a Te fűtésrendszeredet ne tudnánk hát rendbe hozni?

Keress hát minket fűtésszerelésért akár Dunakesziről, akár Pest megye vagy Budapest bármely más részéről, és mi házhoz megyünk – vészhelyzet esetén akár pár órán belül!

Telefonszámunk 0-24-ben hívható, vagy akár visszahívást is kérhetsz!

Munkánkról a biztosítók által is elfogadott számlát adunk, és garanciát is vállalunk, hogy biztos lehess a javítás sikerességében!

Keress hát minket, és menj biztosra a javítással, karbantartással!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók