+36 20 350 1350
Több mint 30 év szakmai tapasztalat – 0-24 órás ügyeleti szolgálat – akár 1 órán belüli kiszállás

Gázszerelő munkák, gázvezeték szerelése

Ha vezetékes gázról, gázszerelésről van szó, mindenki tudja, hogy nem érdemes kompromisszumokat kötni, és ennek meg is van az oka!

Mindamellett, hogy a szivárgó gáz mérgezést okozhat és fokozottan robbanásveszélyes, még igen költséges mulatság is, már ha a hiba a lakótéren kívül található.

Senki sem szeretné, hogy egy megrepedt cső vagy egy hanyagul rögzített csatlakozás miatt egyszer csak a levegőbe repüljön az egész lakása, nemde?

Mégis évről évre hallani olyan esetekről, ahol valaki felelőtlen volt, és a robbanás következtében még a szomszédos ingatlanokban is kár keletkezett, nem csak az okozóéban.

A gázszerelő felelőssége, hogy a földgázt továbbító csővezeték megbízható és biztonságos legyen, és az ő munkájából adódóan ne fordulhasson elő ilyesmi.

Természetesen a felhasználónak is felelőssége van a dologban, hiszen nem véletlenül magyarázzák el nekünk gyerekkorunkban, hogy a gázzal nem játszunk.

De milyen esetekben érdemes, sőt, kötelező gázszerelő segítségéért folyamodni?

Különbség gázszerelő és gázszerelő között

Mikor gázszerelésre terelődik a téma, sokan hajlamosak azt hinni, hogy szakember és szakember között nincs különbség, minden gázos ért mindegyik feladathoz.

Elviekben ez valahogy így is lenne, azonban az élet ritkán írja úgy a forgatókönyvet, ahogy mi szeretnénk, és bizony, előfordulhatnak eltérések.

Attól, hogy valakinek végzettsége van a gázszerelésről, még nem biztos, hogy egyaránt foglalkozni fog készülékekkel és vezetékekkel is.

A legtöbben specializálódnak attól függően, hogy milyen irányban éreznek szakmai elhivatottságot.

Érdemes tehát tájékozódni, hogy a vállalkozó, akit megkeresni készülsz, miként hirdeti magát!

Ha gázkészülék szerelőként, akkor őt a bojler, konvektor, kazán, tűzhely esetén érdemes felhívni, míg azok, akik magukra gázszerelőként hivatkoznak, rendszerint ők foglalkoznak vezetékrendszer építéssel, bekötéssel.

Ez nem egy kőbe vésett szabály, természetesen bárkiről kiderülhet, hogy akár mindkettővel foglalkozik, ez csak amolyan hagyomány-szerűség.

Gázszerelésnél fontos a precizitás!

Mivel már feszegettük, milyen veszélyeket rejt magában a földgáz, így ezekre nem térnénk ki újra, azonban a tanulság leszűrhető: a gázvezeték szerelését nem lehet félvállról venni!

Itt bizony kőkemény szakmai felkészültségre és alaposságra van szükség ahhoz, hogy a rendszer megfelelően működjön a kiépítés, vagy éppen javítás után.

Még egy eltávolított készülék helyén maradt csonkot sem mindegy, hogyan zárunk le, hiszen egy tűhegynyi rés is elég ahhoz, hogy a gáz megtalálja az útját.

Ráadásul a vízzel ellentétben ez láthatatlan, nem gyűlik össze tócsában a padlón.

Így tehát gázszerelésnek soha, de soha ne állj neki saját magad, megfelelő képzettség és szakmai felkészültség nélkül!

Ezt nem lehet YouTube videókból megtanulni, itt tényleg a saját és családod testi épsége forog kockán!

Esszenciális fontosságú a mérés, a tervezés, az előkészítés, a pontos vágás, a precíz toldás, de még a hegesztések minősége is mérvadó!

Továbbá egyáltalán nem mindegy, hogy a gázórára igazolhatóan szakember kötötte-e rá a rendszert, vagy sem.

Gázszerelő kellene extra gyorsan? Nálunk jó helyen jársz!

Akár gázkészülékek szereléséről, akár gázszerelésről van szó, hozzánk nyugodtan fordulhatsz, mindkettőben profik vagyunk!

Mint arról már szó volt, nem mindegy, milyen szakembert keresel meg, de ez alól mi vagyunk a kivétel!

Módosítani kellene a meglévő gázcsőrendszert, netán teljesen újat kiépíteni?

Bennünk, és a több évtizedre visszatekintő tapasztalatunkban maximálisan megbízhatsz!

Képzett, minősített szakembereink csak a hívásodra várnak, ha elérkezett a gázszerelés ideje.

Akkor is pörög a gázóra, ha éppen nem használsz semmit?

Netán módosítani kellene a csőrendszeren, vagy lezárni az egyik ágat?

Nekünk nem akadály!

Jussunk eszedbe, ha gázszerelőre van szükséged, és keress meg minket telefonon konzultációra és időpont egyeztetésre akár most azonnal!

Kérj itt visszahívást!

Szakembereink Budapest és Pest megyében vállalják bárminemű víz-, gáz- és fűtésszerelési munka elvégzését ügyfeleinknek.

Hívjon minket az alábbi településekről bizalommal:

Abony, Acsa, Albertirsa, Alsónémedi, Apaj, Áporka, Aszód, Bag, Bénye, Bernecebaráti, Biatorbágy, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Cegléd, Ceglédbercel, Csemő, Csévharaszt, Csobánka, Csomád, Csömör, Csörög, Csővár, Dabas, Dánszentmiklós, Dány, Délegyháza, Diósd, Domony, Dömsöd, Dunabogdány, Dunaharaszti, Dunakeszi, Dunavarsány, Ecser, Érd, Erdőkertes, Farmos, Felsőpakony, Fót, Galgagyörk, Galgahéviz, Galgamácsa, Göd, Gödöllő, Gomba, Gyál, Gyömrő, Halásztelek, Herceghalom, Hernád, Hévizgyörk, Iklad, Inárcs, Ipolydamásd, Ipolytölgyes, Isaszeg, Jászkarajenő, Kakucs, Kartal, Káva, Kemence, Kerepes, Kiskunlacháza, Kismaros, Kisnémedi, Kisoroszi, Kistarcsa, Kocsér, Kőröstetétlen, Kosd, Kóka, Kóspallag, Leányfalu, Letkés, Lórév, Maglód, Majosháza, Makád, Márianosztra, Mende, Mikebuda, Mogyoród, Monor, Nagybörzsöny, Nagykáta, Nagykőrös, Nagykovácsi, Nagymaros, Nagytarcsa, Nyáregyháza, Nyársapát, Őrbottyán, Örkény, Pánd, Páty, Pécel, Penc, Perbál, Perőcsény, Péteri, Pilis, Pilisborosjenő, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisszentkereszt, Pilisszentlászló, Pilisvörösvár, Pomáz, Püspökhatvan, Püspökszilágy, Pusztavacs, Pusztazámor, Pócsmegyer, Ráckeve, Rád, Remeteszőlős, Solymár, Sülysáp, Szada, Százhalombatta, Szentendre, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Szigetbecse, Szigetcsép, Szigethalom, Szigetmonostor, Szigetszentmárton, Szigetszentmiklós, Szigetújfalu, Szob, Sződ, Sződliget, Szokolya, Sóskút, Táborfalva, Tahitótfalu, Taksony, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Tárnok, Tatárszentgyörgy, Telki, Tésa, Tinnye, Tök, Tököl, Törökbálint, Törtel, Tura, Tóalmás, Újhartyán, Újlengyel, Újszilvás, Üllő, Úri, Üröm, Vác, Vácduka, Vácegres, Váchartyán, Váckisújfalu, Vácrátót, Vácszentlászló, Valkó, Vámosmikola, Vasad, Vecsés, Veresegyház, Verőce, Verseg, Visegrád, Zebegény, Zsámbék, Zsámbok, Ócsa
T

gyártók